پیام‌نما

لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَ مَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ * * * هرگز به [حقیقتِ] نیکی [به طور کامل] نمی‌رسید تا از آنچه دوست دارید انفاق کنید؛ و آنچه از هر چیزی انفاق می‌کنید [خوب یا بد، کم یا زیاد، به اخلاص یا ریا] یقیناً خدا به آن داناست. * * * لَن تَنَالُواْ الْبِرَّ حَتَّی تُنفِقُواْ / آنچه داری دوست یعنی ده بر او

۱۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۱۳

یک کارشناس امنیتی آمریکا :

سیستم امنیتی آمریکا ریشه در دوران جنگ سرد دارد/ اختلاف دو سوی آتلانتیک

سیستم امنیتی آمریکا ریشه در دوران جنگ سرد دارد/ اختلاف دو سوی آتلانتیک

یک کارشناس امنیتی آمریکا با تاکید بر اینکه ساختارهای امنیتی این کشور ریشه در دوران جنگ سرد دارد و برای چالش های جهان امروز مناسب نیستند بر لزوم هماهنگی واشنگتن در این عرصه با متحدانش تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه اتریشی "دی پرسه"، "ادوینا کامپل" کارشناس امنیتی و استاد دانشگاه "آیر فورس" آمریکا بر این عقیده است که آمریکا و اروپا در عرصه ساختارهای امنیتی سیاسی روز به روز از هم فاصله می گیرند.

این کارشناس امنیتی هفته گذشته در یک سخنرانی در وین اتریش با ابراز نگرانی از این موضوع اظهار داشت : در آمریکا به خصوص در حال و بعد از بحران کوزوو در سال 1999 این تصور شکل گرفت که هماهنگی با شرکای اروپایی بسیار مشکل و وقت گیر و پر زحمت می تواند باشد.

کامپل همچنین اظهار داشت : بعد از حوادث یازده سپتامبر در آمریکا این موضع تقویت شد که در موارد اضطراری می شود بدون هماهنگی با شرکای خود ناتو عمل کرد. امروزه به خصوص در بین افسران جوان آمریکایی چنین عقیده ای وجود دارد.

کامپل در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه امروزه اروپاییها در مسیر امنیتی یک راه را می روند و آمریکاییها راه دیگری را از این واقعیت ابراز نگرانی کرد.

این استاد دانشگاه آمریکا همچنین خاطر نشان کرد : ساختارهای امنیتی امروز آمریکا ریشه از زمان جنگ سرد دارند و برای مبارزه طلبی ها و چالش های دنیای امروز مناسب نیستند. این حقیقت در مسئله پردازش اطلاعات و کشف علت حوادث 11 سپتامبر خود را نشان داد. به این ترتیب حکومت آینده آمریکا در برابر این سوال قرار خواهد گرفت که آیا و چگونه این ساختارها از نو و منطبق با زمان می توانند هماهنگ شوند. 

کد خبر 795329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha