محمود مشحون ضمن مثبت ارزیابی کردن روند برگزاری مسابقات بسکتبال لیگ برتر باشگاههای کشور به خبرنگارمهر گفت: خوشحالم که تنها شاهد هنرنمایی ملی پوشان و حضور موفق آنها درمیادین امسال نیستیم. اگرچه ممکن است این موضوع برای آنها خطرساز بوده و حتی عواقب جبران ناپذیری داشته باشد.
وی افزود: امسال بازیکنان غیرملی پوش هم توجه بسیاری از کارشناسان و مسئولان فدراسیون را به خود جلب کرده اند طوریکه احتمال حضور خود را در اردوهای آتی تیم ملی تقویت کرده اند. این دسته از بازیکنان از حالا حاشیه امنیت را از ملی پوشان گرفته اند و به وضوح زنگ خطر دور شدن از لیست تیم ملی را برای آنها به صدا درآورده اند. اگر بازیکنان تیم ملی نسبت به این موضوع بی توجهی نشان دهند چه بسا مجبور شوند لباس ملی خود را به دیگری بسپارند.
رئیس فدراسیون بسکتبال خاطرنشان کرد: البته این هشدار به معنای کاهش سطح کارایی بسکتبالیست های ملی پوش در تیم های باشگاهی آنها نیست. بلکه تلاش سایر نفرات به قدری زیاد بوده که توانسته اند خود را به سطح ملی پوشان رسانده و حتی در برخی موارد از آنها جلوتر روند.
مشحون در ادامه با اشاره به برگزاری مطلوب مسابقات بسکتبال لیگ برتر تصریح کرد: حضور مقتدرانه 13 تیم در لیگ 87 باعث شده چگونگی رده بندی تیم ها در جدول رده بندی قابل پیش بینی نباشد. واقعا که هیچ تیمی ذلیل و ناتوان ظاهر نشده است.
وی با بیان اینکه پیش بینی های فدراسیون بسکتبال درمورد مسابقات به واقعیت پیوسته است، اظهارداشت: اینکه مهرام قهرمان در کردستان متحمل شکست می شود، ذوب آهن با تمام ملی پوشانش اسیر دانشگاه آزاد می شود یا اینکه بیم مازندران مبهوت هنرنمایی شهرداری گرگان می شود، همه حکایت از روند رو به رشد مسابقات باشگاهی دارد که روزی آرزوی ما و هدف اصلی از برگزاری مسابقات بود که حالا به آن رسیده ایم.
رئیس فدراسیون بسکتبال پیرامون انتخاب سرمربی برای تیم ملی این رشته گفت: با توجه به حساسیت انتخاب سرمربی، هزینه بالا برای استخدام وی و تعطیلی اردوهای تیم ملی در طول مسابقات باشگاهی، معرفی سرمربی جدید را تا پایان فصل جاری لیگ برتر منتفی کرده ایم. ترجیح می دهیم دراین مدت تنها به ارزیابی بازیکنان پرداخته و پس از آن بدون دغدغه در این زمینه اقدام کنیم.
مشحون در پاسخ به این سوال که " تا آن زمان شناسایی بازیکنان برای دعوت به اردوهای تیم ملی چگونه و توسط چه کسانی انجام می شود؟" خاطرنشان کرد: علاوه بر ناظران و نمایندگان فدراسیون، به برخی از کارشناسان نیز مسئولیت داده ایم تا بازی های موردنظر ما را از نزدیک ببینند و نظر خود را درمورد بازیکنان شرکت کننده اعلام کنند.
وی تاکید کرد: علاوه بر بازیکنان ملی پوش، برای دیگر شرکت کنندگان در مسابقات لیگ برتر هم کارنامه ارزیابی تشکیل داده ایم. کارنامه هایی که حتی خود بازیکنان هم از محتوای آن بی اطلاعند. توجه به ویژگی های اخلاقی و بعد از آن توانایی های فنی و کارآمدی در ترکیب تیم باشگاهی، معیارهای لحاظ شده در این کارنامه هاست که درنهایت بر اساس آن اردونشینان تیم ملی معرفی می شوند.
رئیس فدراسیون بسکتبال در بخش پایانی صحبت های خود با خبرنگار مهر به خلا حاصل از نبود حامد حدادی و صمد نیکخواه بهرامی درمسابقات لیگ برتراشاره کرد و گفت: غیبت این دو ملی پوش در مسابقات امسال به خوبی مشهود است چرا که کمتر کسی توانایی انجام هنرنمایی های آنها را دارد. هر بار که مهرام و صبامهر مقابل حریفان خود صف آرایی می کنند تا دقایقی در تفکر نبود آنها به سرمی برم. حدادی و نیکخواه بهرامی تنها بازیکنانی هستند که از حالا حضورشان در اردوی تیم ملی قطعی شده است.
نظر شما