۲۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۲:۴۹

میزان ترانزیت سوخت در مرز مهران 20 درصد افزایش یافت

ایلام - خبرگزاری مهر: مدیر حمل و نقل و پایانه های استان ایلام گفت: در هشت ماهه نخست سال جاری میزان ترانزیت سوخت در مرز بین المللی مهران نسبت به مدت مشابه سال قبل 20 درصد افزایش یافته است.

محمد کهزادیان در گفتگو با خبرنگار مهر در ایلام اظهار داشت: در هشت ماهه نخست سال جاری 18 هزار و 863 دستگاه کامیون سوخت از مرز بین المللی مهران به کشور عراق صادر شده است.

وی بیان داشت: این میزان ترانزیت سوخت در مقایسه با مدت مشابه سال قبل 20 درصد افزایش یافته است.

این مسئول با اشاره به اینکه مواد سوختنی صادر شده شامل نفت سفید، گازوئیل، بنزین معمولی و...است، خاطرنشان کرد: مرز مهران به دلیل امنیت و نزدیکی از استقبال خوبی در زمینه ترانزیت سوخت به کشور عراق برخوردار است.

کهزادیان عنوان کرد: هم اکنون 51 شرکت حمل و نقل در استان ایلام فعالیت دارند.

این مسئول به احداث پایانه سیمان در استان ایلام اشاره کرد و افزود: این پایانه سیمان با اعتباری بالغ بر سه میلیارد و 500 میلیون ریال پایان سال جاری به بهره برداری خواهد رسید.

کد مطلب 800755

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha