پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۷:۱۴

10 پروژه عمرانی در شیراز کلنگ زنی شد

10 پروژه عمرانی در شیراز کلنگ زنی شد

شیراز - خبرگزاری مهر: 10 پروژه عمرانی شهرداری شیراز با اعتباری معادل 60 میلیارد تومان در سطح این شهر کلنگ زنی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در شیراز، شهردار شیراز عصر امروز در حاشیه مراسم کلنگ زنی این پروژه ها در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه پروژه های مذکور معادل سه سال کاری برخی از سنوات شهرداری شیراز محسوب می شود، عنوان کرد: یکی از این پروژه ها طرح کوهسار مهدی بوده که برای اجرای آن معادل 25 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

مهران اعتمادی با اشاره به اینکه این پروژه گامی مهم و موثر در راستای کاهش حجم ترافیک شهر شیراز محسوب می شود، عنوان کرد: کوهسار مهدی مثل رینگی از بلوار جمهوری شروع شده و از پشت دانشگاه شیراز گذر کرده و تا بلوار چمران ادامه می یابد.

وی با تاکید بر اینکه در مسیر اجرای این پروژه تونل دوقلویی به طول یک هزار و 100متر نیز احداث خواهد شد، عنوان کرد: بر اساس ارزیابیهای به عمل آمده پیش بینی می کنیم که پروژه مذکور در صورت تزریق به موقع اعتبارات و مسائلی از این قبیل ظرف 24ماه به بهره برداری برسد.

شهردار شیراز همچنین با اشاره به کلنگزنی پروژه بزرگراه آرین نیز بیان کرد: این پروژه در ادامه بزرگراه آیت الله هاشمی احداث می شود که در حال حاضر عملیات اجرایی سه کیلومتر از این پروژه را شروع شده است.

کد خبر 801309

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha