به گزارش خبرنگار مهر در ماهشهر، خلیل حیات مقدم امروز در جلسه شورای اداری شهرستان ماهشهر که با حضور سیف الله جشن ساز، نماینده هیئت دولت در این شهرستان برگزار شد، اظهار داشت: متاسفانه روند اجرایی مصوبات سفر اول هیئت دولت به استان خوزستان در ماهشهر بسیار کند و بیشتر آنها در حد کلنگ زنی باقی مانده است.
وی ادامه داد: برای تکمیل پروژه های مصوب سفر اول باید کار بیشتری از سوی دولت انجام شود و امیدواریم این روند در جریان مصوبات سفر دوم تکرار نشود چرا که با این وجود، ماهشهر به توسعه مورد نظر دولت دست نمی یابد.
حیات مقدم تصریح کرد: واقعا جای تاسف دارد در شهری که به واسطه حضور شرکت های متعدد و عظیم پتروشیمی به عنوان معدن اشتغال و صنعت در کشور محسوب می شود، بیکاری بی داد می کند و بیشتر جوانان این شهر با این معضل دست و پنجه نرم می کنند.
وی عنوان کرد: شهرستان ماهشهر با وجود اینکه یکی از شهرهای مهم و پرجمعیت استان خوزستان است ولی فاقد حتی یک بیمارستان است و از زایشگاه این شهر به عنوان بیمارستان استفاده می شود.
نماینده مردم ماهشهر در مجلس با تشکر از برخی خدمات خوب شرکت پتروشیمی در ماهشهر گفت: متاسفانه خدماتی که شرکت های پتروشمیمی به مردم ماهشهر ارائه می کنند توام با منت است در حالیکه این حق طبیعی مردمی است که سرزمین آنها بخش عمده ای از اقتصاد کشور را تامین می کند.
حیات مقدم تاکید کرد: شرکت های پتروشیمی باید از سوی دولت موظف شوند خدمات بیشتری به مردم ماهشهر ارائه کنند و توجه خاصی به نیروهای جوان این شهر برای اشتغال داشته باشند.
وی با بیان اینکه بزرگترین دریابانی کشور در بندر ماهشهر مستقر است، تصریح کرد: متاسفانه خدماتی مطلوبی از سوی دولت به این مرکز ارایه نمی شود و این مرکز رونق مناسبی ندارد.
نظر شما