پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۸ آذر ۱۳۸۷، ۱۰:۵۷

تورنمنت چهار جانبه عمان/

تیم ایران مغلوب اکوادور شد/ جدال با چین در دیدار رده بندی

تیم ایران مغلوب اکوادور شد/ جدال با چین در دیدار رده بندی

تیم ملی فوتبال کشورمان با قبول شکست در دیدار مقابل اکوادور از راهیابی به دیدار نهایی تورنمنت چهار جانبه عمان بازماند.

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم ملی فوتبال کشورمان در نخستین دیدار خود در تورنمنت چهار جانبه عمان شب گذشته در ورزشگاه اصلی شهر مسقط به دیدار تیم ملی اکوادور رفت و با یک گل مقابل این تیم تن به شکست داد.

شاگردان دایی که در طول 90 دقیقه مسابقه برتر از تیم اکوادور بودند در دقیقه 50 دروازه شان باز شد تا در عین شایستگی از صعود به دیدار نهایی تورنمنت چهارجانبه عمان بازمانند. تک گل پیروزی بخش تیم اکوادور را در این بازی "فیدل مارتینز" در دقیقه 50 به ثمر رساند.

اکوادور با این پیروزی روز جمعه در دیدار نهایی تورنمنت چهار جانبه عمان با تیم میزبان بازی خواهد کرد و ایران در دیدار رده بندی به مصاف چین می رود.

در بازی اول چهارشنبه شب عمان میزبان مسابقات با نتیجه 3 بریک چین را شکست داد تا چینی‌ها در اولین بازی با مربی جدید خود هم نتوانند به نتیجه امیدوار کننده ای برسند. برای عمان در این بازی فوزی بشیر (47) و هاشم صالح (74 و 84) گلزنی کردند و تک گل تیم چین نیز توسط "کی یو بو" در دقیقه 52 به ثمر رسید.

اکوادور در بازیهای انتخابی جام جهانی در منطقه آمریکای جنوبی پس از 10 بازی با 12 امتیاز در رده ششم است. مربی تیم ملی اکوادور برای آمادگی بیشتر و تست بازیکنان از چند بازیکن ذخیره خود در بازی با ایران استفاده کرد و البته تعدادی دیگر از بازیکنان ثابت این تیم با باشگاه "لیگا دکویتو" قهرمان اکواودری لیبرتادورس در جام باشگاه‌های جهان در ژاپن هستند.

کد خبر 802207

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha