به گزارش خبرنگار مهر در اردبیل ، حجت الاسلام سید حسن آملی در مراسم تودیع و معارفه استاندار اردبیل اظهار داشت: نباید با سیاه نمایی ، سیاسی بازی و باندبازی فرصت خدمتگزاری را از مدیران گرفته و فرصت توطئه را به دشمنان بدهیم.
نماینده ولی فقیه در استان افزود: دشمنان در فرصت توطئه چینی بر علیه نظام و تفرقه افکنی در بین مردم و دولت می باشند، بنابراین نباید با ناآگاهی این فرصت را به دست آنها داد.
وی در ادامه اولین درس مراسم تودیع و معارفه را درس اخلاق عنوان کرد و ابراز داشت: باید از فرصت های خدمت گزاری نهایت بهره مندی را برای رسیدگی به مشکلات مردم ببریم زیرا این فرصت ها گذرا و زودگذر است.
آملی در بخش دیگری از سخنان خود بحث نظارتی را بحث بسیار مهمی دانست و با انتقاد از سازمان نظارتی استان اردبیل اظهار داشت: باید دست توطئه های دشمنان و دسیسه بازان از این استان قطع شود.
وی با اشاره به خدمات مطلوب و مناسب استاندار سابق اردبیل تصریح کرد:تمام موافقان و مخالفان دولت به فعالیت شبانه روزی استاندار سابق اردبیل اذعان دارند و شایسته است رموز موفقیت وی مطالعه و پی گیری شود.
امام جمعه اردبیل ، آگاهی مردم را در شناخت مدیران و مسئولان دلسوز دولتی بسیار بالا توصیف کرد و یادآور شد: مدیران باید با ویژگی های مدیریتی، نظارتی، کنترل و به مشکلات مردم رسیدگی کنند.
همچنین در ادامه این مراسم نماینده مردم اردبیل، نیر و نمین در مجلس شورای اسلامی طی سخنانی تورم را بزرگترین مشکل کشور و مردم عنوان کرد و به مهار آن تاکید کرد.
سید کاظم موسوی افزود: نمایندگان مجلس با اهرم نظارتی خود را جزیی از دولت و مردم می دانند و برای رشد و شکوفایی و سازندگی کشور تلاش می نمایند.
وی با تاکید بر رفع و کاهش مشکلات مردم اضافه کرد: استان اردبیل به مدیران و برنامه سیاسی نیاز ندارد بلکه مردم این استان به عمران و آبادانی ، رشد و شکوفایی و توسعه نیازمند است.
موسوی خاطرنشان کرد: پروژه های نیمه تمام زیادی در استان اردبیل وجود دارد و باید با پیگیری این پروژه ها به رشد و شکوفایی استان ادامه دهیم.
وی با انتقاد از تعداد بیکاران و به ویژه بیکاران تحصیلکرده در اردبیل یادآور شد: در حال حاضر بیش از 100 هزار نفر در این استان بیکار هستند که باید برای اشتغال زایی این افراد اقدامات جدی صورت گیرد.
نماینده مردم در مجلس همچنین خواستار توجه ویژه دولت به استان اردبیل شد و گفت: صنعت و کارخانه های این استان رو به انحلال می باشد اما کارخانه ماشین سازی تبریز یک خط تولید نیز به مجموعه خود افزوده است که این نشانگر مدیریت و توجه ویژه در استانهای دیگر می باشد.


نظر شما