۱۴ دی ۱۳۸۷، ۱۷:۱۳

پیوند خانه با مسجد و مدرسه سلامت فکری جامعه را ارتقاء می دهد

پیوند خانه با مسجد و مدرسه سلامت فکری جامعه را ارتقاء می دهد

یاسوج - خبرگزاری مهر: استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: آموزش و پرورش با پیوند مستحکم خانه، مسجد و مدرسه، می تواند سلامت روحی، فکری، معنوی و جسمی جامعه را ارتقاء بخشد.

به گزارش خبرنگار مهر در یاسوج، قوام نوذری بعد از ظهر امروز در نشست روسای 13گانه آموزش و پرورش استان، افزود: آموزش و پرورش به عنوان طلایه دار امر تربیت، باید تربیت را به صورت تئوری و عملی و آموزش را در قالب آموزه های دینی و اعتقادی تقویت نماید.

وی اظهار داشت: آموزش و پرورش باید در زیر بنایی ترین نهاد جامعه یعنی خانواده، نقش اساسی داشته باشد در غیر این صورت نتیجه مطلوبی نخواهد گرفت.

نوذری بیان داشت: نیروی انسانی توانمندی که در خدمت رشد و تعالی انسانها در سایه اسلام و شیعه باشند، باید از دل آموزش و پرورش بیرون آیند.

وی افزود: در خلاهای معرفتی و اخلاقی امروزی در جهان، باید تئوری و دستور العمل تربیت اسلامی را برای جامعه بشری تدوین وعرضه کنیم .

نوذری با بیان اینکه در تربیت فرزندان، باید درسهای پرمحتوا و تاثیر گذار از ائمه اطهار (ع) سرمشق و الگو شوند، گفت: ادامه مسیر شخصیت فرزندان در خانواده، با آموزش اندیشه های دینی پی ریزی می شود.

وی تصریح کرد: آموزش و پرورش تولید کننده و خلاق است و بر این اساس نیرویی که از دل آموزش و پرورش بیرون می آید با ارزش افزوده ناخالص ملی برابری می کند.

کد خبر 811358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha