به گزارش خبرنگار مهر، " ادواردو مانوئل مارتینیو وینگادا " که بامداد امروز از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد کشورمان شد در نخستین اظهار نظر خود گفت: با توجه به فعالیت هایی که در قاره آسیا داشته ام شناخت نسبی از فوتبال ایران دارم و امیدوارم این شناخت به من کمک کند.
سرمربی جدید تیم فوتبال پرسپولیس با بیان اینکه دیدار این تیم برابر داماش گیلان را تماشا کرده است خاطرنشان کرد: امیدوارم بتوانم به کمک سایر همکارانم در کادر فنی و همت بازیکنان، پرسپولیس را به جایگاه شایسته ای برسانیم.
وی خبر حضور دو دستیار خارجی دیگر در کادر فنی پرسپولیس را تایید کرد و گفت: امیدوارم همه خانواده پرسپولیس دست در دست هم دهند تا این تیم را به موفقیت برسانیم.
وینگادا در پاسخ به این پرسش که کارش را از چه زمانی آغاز خواهد کرد و آیا حضورش در پرسپولیس قطعی شده است گفت: من از این لحظه یک پرسپولیسی هستم و از امروز هم کارم را با این تیم شروع خواهم کرد.
سرمربی جدید سرخپوشان نسبت به آینده ابراز امیدواری کرد و گفت: من به آینده خوشبین هستم و امیدوارم هواداران پرسپولیس مرا به عنوان عضوی از خانواده خود بپذیرند تا بتوانیم به کمک یکدیگر این تیم را به جایگاه شایسته ای در لیگ برسانیم.
قرار است وینگادا امروز پس از عقد قرارداد نهایی، تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس را برای دیدار روز جمعه برابر استقلال زیر نظر بگیرد.
نظر شما