محسن هاشمی درباره مراحل تصویب آئیننامه شورای صنفی نمایش به خبرنگار مهر گفت: 22 روز قبل هیئتی هفت نفره که از سوی محمدمهدی عسگرپور مدیر عامل خانه سینما مسئول شده بودند، جزئیات آئیننامه را تکمیل و به اداره کل نظارت و ارزشیابی ارائه کردند.
در حالی که مهدی کرمپور رئیس شواری صنفی نمایش این روزها در سفر است، معاون اجرایی خانه سینما در مورد اقدامهایی که در مورد آئیننامه انجام شده گفت: 9 روز بعد از تحویل آئیننامه اکران 88 پاسخی از سوی اداره کل ارائه و با اعمال برخی نکات از سوی خانه سینما شنبه دهم اسفند باز هم آئیننامه تحویل داده شد که از آن زمان تاکنون پاسخی از سوی آنان دریافت نشده است.
به گزارش خبرنگار مهر، به دلیل تصویب نشدن آئیننامه شورای صنفی نمایش وضعیت اکران فیلمهای نوروزی نیز نامشخص است و با ادامه این روند، نگرانیهایی برای اکران فیلم نوروزی به وجود میآید.
به نظر میرسد مسئلهای که موجب به تاخیر افتادن تصویب آئیننامه شورای صنفی نمایش شده یکی از بندهای پیشنهادی خانه سینما است. در این بند خواسته شده بر اساس برنامه پنجم توسعه که به تفویض مسئولیتهای دولت به بخش خصوصی اشاره دارد و قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر نظارت عالیه دولت بر امور، مسئولیت کلی در زمینه اکران فیلمها به خانه سینما واگذار شود.
اما ظاهرا اداره کل نظارت و ارزشیابی معاونت سینمایی وزارت ارشاد تمایلی به این امر ندارد. بحث اکران فیلمهای فرهنگی نیز از دیگر موارد مورد اختلاف این دو بخش مدیریتی سینما است.
نظر شما