۷ فروردین ۱۳۸۸، ۱۴:۴۵

برای سومین بار ؛

رای گیری برای انتخاب جانشین البرادعی باز هم به نتیجه نرسید

رای گیری برای انتخاب جانشین البرادعی باز هم به نتیجه نرسید

سومین رای گیری کشورهای عضو شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی برای انتخاب مدیر کل جدید این نهاد بین المللی با ناتوانی نامزدها برای کسب آرای لازم به شکست انجامید.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آلمان، تلاش های 35 عضو  شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی در رای گیری برای انتخاب جانشین محمد البرادعی مدیر کل آژانس به شکست انجامید.

یوکیا آمانو نماینده ژاپن در سه دور رای گیری برای انتخاب مدیر کل جدید آژانس بین المللی انرژی اتمی بیشتر از عبدالصمد مینتی نماینده آفریقای جنوبی رای آورد اما نتوانست دو سوم آراء (24 رای) را که رای لازم برای برعهده گرفتن این پست حساس است، بدست آورد.

اعضای شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی امروز در وین تشکیل جلسه دادند تا مدیر کل جدید این آژانس را از میان دو نامزد این پست انتخاب کنند.

با به نتیجه نرسیدن تلاش های مینتی و آمانو برای کسب دو سوم آراء لازم برای به عهده گرفتن پست مدیر کلی آژانس، امکان معرفی نامزدهای دیگری برای به عهده گرفتن پست مذکور وجود دارد.

این در حالی است که گفته می شود که آمریکا با انتخاب هیچ یک از این دو نامزد به پست مدیر کلی آژانس موافق نیست.

مدیر کل جدید آژانس در نشست ماه جاری میلادی باید انتخاب شود و در نشست ماه دسامبر 145 عضو از آن پشتیبانی و اعلام حمایت خواهند کرد و دیپلماتها بیم آن دارند که در این روند بن بستی به وجود آید.
 

کد خبر 852408

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha