فریدون تخت شاهی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمانشاه اظهار داشت: سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی با توجه به طیف وسیعی که از نظر ترکیب کانی شناسی دارند، می توانند در کلیه فرایندهای رسوبی، دگرگونی و آذرین تشکیل شوند.
وی افزود: بنابراین در ابتدا مشاور پس از جمع آوری اطلاعات قبلی اقدام به مطالعات زمین شناسی منطقه کرد و در ادامه مراحل شناسائی 12 منطقه در سطح استان که از نظر تئوری با رخدادهای منطقه همخوانی داشته اند شناسایی و محدوده های آنها مشخص و نقاط امیدبخش برای انجام عملیات اکتشاف مقدماتی پیشنهاد شده است.
معاون برنامه ریزی و توسعه و فناوری سازمان صنایع و معادن کرمانشاه خاطرنشان کرد: با توجه به ارزش این سنگها در تولید مصنوعات و زیورآلات، بهره برداری از این قبیل معادن نقش قابل توجهی در افزایش تولید استان و احداث واحدهای فراوری و یا کارگاه های با سرمایه اندک داشته و موجبات اشتغال جوانانی که آموزشهای لازم را دیده اند فراهم می کند.


نظر شما