به گزارش خبرنگار مهر در سنندج، مصیب محمدیان شمالی شامگاه روز شنبه در جلسه هماهنگی جشنواره استانی فرش دستباف اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 90 هزار نفر در زمینه فرش دست باف در استان کردستان فعالیت دارند.
وی ادامه داد: وضعیت بافت فرش در استان کردستان مناسب و قابل توجه است که باید با فرهنگ سازی و اطلاع رسانی به موقع و مطلوب مردم را برای تشویق در امر تولید و بافت فرش تشویق نمود.
رئیس سازمان بازرگانی استان کردستان عنوان کرد: در راستای تشویق و ترغیب هر چه بهتر مردم برای اشتغال در بخش فرش دستباف جشنواره استانی این صنعت در استان کردستان برای دومین بار برگزار خواهد شد.
شمالی خاطرنشان کرد: فرش دستباف مزایای به مراتب بیشتر از فرشهای ماشینی داشته و علاوه بر زیبایی خاص آن می تواند منجر به ایجاد اشتغال پایدار و همچنین افزایش صادرات در کشور شود.
وی گفت: تمامی مقدمات برای برگزاری دومین جشنواره استانی فرش دستباف در کردستان انجام شده و این جشنواره 20 اردیبهشت ماه در کنار دریاچه زریبار مریوان برگزار خواهد شد.
رئیس سازمان بازرگانی استان کردستان از همکاری تمامی دستگاه های دولتی استان برای برگزاری هر چه بهتر دومین جشنواره استانی فرش تقدیر نمود و بیان داشت: امیدواریم که برگزاری جشنواره های این چنین مردم را برای اشتغال در بخش فرش دست باف ترغیب نماید و شاغلین در این بخش را نیز همچنان برای ادامه کار تشویق نماید.
دومین جشنواره استانی فرش دستباف در بخشهای مختلف و 20 اردیبهشت ماه در شهر مریوان و در کنار دریاچه زریبار برگزار خواهد شد.
نظر شما