به گزارش خبرنگار مهر در کرج، به مناسبت سی امین سال فقدان استاد علامه دکتر غلامحسین مصاحب بنیانگذار مؤسسه ریاضیات (مؤسسه تحقیقات ریاضی دکتر مصاحب) بیستمین سمینار جبر از امروز چهارشنبه در دانشکده علوم ریاضی و کامپیوتر دانشگاه تربیت معلم آغاز به کار کرد و تا سوم اردیبهشت ماه 1388 ادامه دارد.
از اهداف اصلی این سمینار ارائه دستاوردهای پژوهشی و آشنا نمودن بیشتر پژوهشگران جوان با آخرین یافته های علمی در زمینه جبر است.
اعضای هیئت علمی این سمینار را جواد اسدالهی از دانشگاه شهرکرد،علیرضا جمالی و حسین ذاکری از دانشگاه تربیت معلم، رحیم زارع بهندی و حسین سبزرو از دانشگاه تهران، مسعود طوسی از دانشگاه شهید بهشتی، علیرضا عبدالهی از اصفهان، علی کیانی از صنعتی امیرکبیر تشکیل می دهند و محمدتقی دیبایی از دانشگاه تربیت معلم نیز دبیر کمیته علمی این سمینار است.
در این سمینار طی امروز و فردا مقالات علمی با موضوع جبر ارائه می شود.


نظر شما