به گزارش خبرگزاری مهر، روابط عمومی موزه هنرهای معاصر تهران اعلام کرد هفتمین دوسالانه نگارگری ایران با موضوع "سیمرغ" با رویکرد به منطقالطیر عطار و آزاد در بخشهای نقاشی ایرانی (نگارگری)، تذهیب، گل و مرغ و طبیعتسازی و تشعیر از بیستم اسفند 87 در موزه هنرهای معاصر تهران افتتاح شد.
این نمایشگاه به دلیل استقبال بازدیدکنندگان تا 15 اردیبهشتماه تمدید شده است. 431 اثر از 293 هنرمند و شش اثر ارزشمند از آثار شاهنامه شاهطهماسب مربوط به گنجینه موزه هنرهای معاصر تهران در نمایشگاه هفتمین دوسالانه نگارگری ایران به نمایش درآمده است.
همچنین همایش سه روزه با حضور استادان و صاحبنظران در سالن اجتماعات موزه برگزار شده است. در این همایش چهار مقاله برتر نیز ارائه شد و در پایان روز سوم کارگاه آموزش نگارگری با حضور استادان نگارگر برپا شد. علاقمندان میتوانند برای بازدید از این نمایشگاه به جز ایام تعطیل ساعت 9 تا 18 به موزه هنرهای معاصر تهران مراجعه کنند.
نظر شما