۱۴ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۷:۲۲

خوابگاههای خودگردان دانشجویی کرمان مجوز ساختمانی ندارند

خوابگاههای خودگردان دانشجویی کرمان مجوز ساختمانی ندارند

کرمان - خبرگزاری مهر: معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار داشت: هیچ یک از خوابگاههای دانشجویی کرمان تاکنون مجوز ساختمانی خود را از نظام مهندسی کرمان دریافت نکرده اند.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، منصور صاحب الزمانی ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 30 خوابگاه خودگردان دانشجویی در کرمان فعالیت می کند که ساختمان هیچ یک از این اماکن برای خوابگاه ساخته نشده است و به همین دلیل نظام مهندسی به این مکانها تاییدیه نمی دهد.

وی تصریح کرد: خوابگاههای خود گردان کرمان در بخش های مختلف بجزء نظام مهندسی مدارک مورد نیاز را تهیه کرده اند و تشکیل پرونده داده اند و مجاز به فعالیت هستند.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته با 50 خوابگاه دانشجویی در کرمان برخورد شد که تنها در یکی از این موارد خوابگاه دارای مجوز فعالیت بوده است.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: بیشترین موارد تذکر به این خوابگاهها در زمینه میزان اجاره بها بوده است.

وی گفت: از مجموع خوابگاههای خود گردان کرمان 27 مورد به دختران و سه مورد به پسران خدمات دهی می کنند.

کد مطلب 872404

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha