به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، ابولقاسم باغبان نژاد ظهر سه شنبه در نشست خبری در محل شهرداری مشهد افزود: مانور زلزله در اردیبهشت ماه جاری با همکاری کارگروههای 23 گانه در مشهد برگزار خواهد شد.
مدیر ساماندهی و مهندسی عمرانی شهری مشهد تصریح کرد: ره آورد این مانور زنده برای نخستین بار در کشور فراهم نمودن کوله پشتی مخصوص زلزله با 30 قلم وسیله مورد نیاز در وقوع بحران است.
وی اظهار داشت: این کوله حیاتی در زمان بحران قابلیت زنده نگه داشتن افراد را به مدت 72 ساعت داراست که هزینه تمام شده هر کوله پشتی 500 هزار تومان است.
باغبان نژاد با بیان اینکه تاکنون مانور زلزله سطح 2E به طور سراسری در مشهد برگزار نشده است افزود: محدوده های میدان شهدا، شهرداری ثامن و ساختمان های مرتفعی چون زیست خاور مشهد تحت شعاع این مانور قرار می گیرند.
وی افزود: اگر چه مانورهای متعددی چون CERT با همکاری شهرداری کرمان، فراخوان تجهیزات و مدیران در سطح استان در گلبهار و مانور زلزله در مدارس از جمله مانورهای مهم در سال گذشته می باشند اما انجام این مانور سراسری شاخص در میان تمامی مانورهای گذشته است.
باغبان نژاد در پایان با اشاره به اینکه کارگروه تخصصی 7 نفره استانداری، ناظرینی از دیگر استان های کشور و واحد بازرسی شهرداری مشهد بعد از اتمام مانور به بررسی نقاط ضعف و قوت انجام آن می پردازند افزود: در این مانور تدبیر اسکان موقت برای 1000 آواره اندیشیده شده است.
نظر شما