به گزارش خبرنگار مهر در مینودشت، محمد عجم عصر چهارشنبه در شورای ترافیک شهرستان افزود: برای اجرای این طرح در سفر هیئت دولت دو میلیون و 500 میلیون ریال در نظر گرفته شد و با توجه به اهمیت این موضوع در شورای اداری شهرستان نیز یک میلیارد ریال به آن اختصاص داده شد.
وی اظهار داشت: همچنین 300 میلیون ریال نیز از سازمان مدیریت و معاونت عمرانی پیگیری شد و این طرح در حال اجرا است.
وی خاطرنشان کرد: معضل ترافیک در این منطقه از مشکلات دیرینه اهالی بوده و موجب نگرانی مردم منطقه شده است و باید هرچه زودتر تکمیل شود.
به گفته عجم شهرداری گالیکش نیز در این راستا اقدامات خوبی انجام داده و بخشی از این طرح تاکنون اجرا شد و امید است تا پایان سال جاری این طرح پایان یابد.
فرماندار مینودشت یادآور شد: مشکل ترافیکی منطقه با راه اندازی کنارگذر گالیکش به صورت اساسی برطرف می شود.
شهرستان مینوشت در شرق گلستان واقع شده است.


نظر شما