به گزارش خبرنگار مهر مستقر در ستاد انتخابات کشور،حجت الاسلام محمدی گلپایگانی رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب درحاشیه بازدید از ستاد انتخابات کشور در جمع خبرنگاران در پاسخ به سئوالی درباره ارزیابی از فرایند برگزاری انتخابات اظهار داشت: فرایند برگزاری انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری بسیار خوب بود و در مقایسه با دوره های قبل که در هر دوره ای بنده برای عرض خداقوت و دیدار دوستان به ستاد انتخابات می آمدم امسال فعالیتها فرق می کند .
وی افزود: ازخبرهایی که به من داده اند سطح مشارکت مردم درانتخابات قوی است و گزارشهایی از نقاط مختلف کشور داشته ایم و آقای دانشجو که واقعا زحمت می کشند فرموده اند همه جا سطح مشارکت نسبت به دوره های قبل فوق العاده است.
گلپایگانی ادامه داد: مردم با عشق و علاقه پای صندوقهای رای می آیند و قطعا فرمایشات رهبر معظم انقلاب در این زمینه بسیار موثر بوده است و آن گونه که من احساس می کنم تمدید و باز هم تمدید داشته باشیم.
وی همچنین گفت: بسیاری از مردم اکنون از خانه های خود بیرون می آیند و من از اینجا عرض می کنم که یک روز تاریخی و سرنوشت ساز برای کشور ماست و ان شاء الله کسانی که شرایط رای دادن را دارند از این فرصت استفاده لازم را بکنند و در سرنوشت خود، کشور و آینده خود شرکت داشته باشند.
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: به حمد الله مسائل جاری انتخابات به نحو مطلوب در حال انجام است و مشکل امنیتی در کار نیست. به گونه ای که حتی نقاط دورافتاده هم با کمال آرامش در حال برگزاری انتخابات هستند و هیچ حادثه ای که نگران کننده باشد اتفاق نیفتاده است.
گلپایگانی اظهار امیدواری کرد: انتخابات به همین روال تمام شود چرا که برگزاری انتخابات گسترده و سالم افتخاری برای ما در دنیا پس از گذشت 30 سال از انقلاب جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود و لذا شرکت مردم در کار انتخابات در سطح بسیار عالی قرار دارد.
وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره حال و هوای رهبر معظم انقلاب در این انتخابات گفت: ایشان از نشاط خوبی برخوردارند و مردم را با فرمایشات خود به شرکت در انتخابات دعوت کرده اند.
رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه شنیده شده در برخی از شعبه ها تعرفه اخذ رای کم آمده، علت آن چیست، گفت: بله هنگامی که سطح شرکت مردم زیاد باشد طبیعی است که برگه های تعرفه رای کم بیاید و هر کسی بخواهد در انتخابات شرکت کند حتما تعرفه به دستش خواهند داد.
وی در پاسخ به این سئوال که آیا ناطق نوری به عنوان ناظر انتخابات برگزیده شده است و آیا این خبر صحت دارد یا خیر، گفت: خیر چنین چیزی نیست.


نظر شما