علی گنج کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: در تابستان سال جاری 10 هزار کودک و نوجوان در استان کرمان تحت پوشش کانون پرورش فکری کرمان 40 نوع آموزش را فرا می گیرند.
گنج کریمی گفت: 150 مربی خلاق در مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان آموزشهای مختلف فرهنگی و هنری را به نسل آینده منتقل می کنند.
وی خاطرنشان کرد: سعی داریم با افزایش خدمات کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تعداد جمعیت هدف را تا پایان امسال به 30 هزار نفر برسانیم.
رئیس کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان افزود: 30 مرکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این استان فعالیت می کند که از این تعداد پنج مرکز در شهر کرمان فعال است.
گنج کریمی یادآور شد: در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کرمان در ابعاد مختلف سیره ائمه اطهار (ع) به ویژه حضرت زهرا (س) کار می شود.
وی با تاکید بر اینکه جهت گیری های سیاسی در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان جایگاهی ندارد، اضافه کرد: سعی می کنیم در کانون نسلی را پرورش دهیم که با استفاده از فعالیتهای فرهنگی و هنری به رشد فکری، عقلانی و سیاسی برسد تا در موارد مختلف با تدبیر و عاقلانه موضع گیری کند.
نظر شما