احمدپریدری در گفتگو با خبرنگار مهر در اراک افزود: خوشه صنعتی ریل با 120 واحد فعال در این زمینه، خوشه سنگ با 170 واحد فعال و خوشه صنعتی عایق های رطوبتی با 96 واحد فعال در استان با هدف هم افزایی فعالیتهای خود در راستای افزایش تولید و کیفیت تولید و تسهیل صادرات در استان ایجاد شد.
وی با بیان اینکه زمینه افزایش خوشه های دیگر صنعتی در استان مرکزی وجود دارد، خاطر نشان کرد: مقدمات برای ایجاد خوشه های صنعتی، قطعات خودرو با 49 واحد فعال، پروفیل و آلومینیم با 75 واحد فعال، انواع سازه های فلزی با 135 واحد فعال و پرسکاری فلزات با 48 واحد فعال در استان ایجاد شد ه است.
پریدری با بیان اینکه ایجاد خوشه صنعتی با سامان دهی واحدهای فعال و رفع نواقص و مشکلات آنها صورت می گیرد، اظهار داشت: ایجاد خوشه صنعتی ریل که از جمله مصوبات سفر دولت به استان بوده است دارای بیش از دو هزار میلیارد گردش مالی است.
این مقام صنعتی در استان با اشاره به اینکه 90 درصد واحدهای صنعتی کوچک و متوسط هستند، افزود: بسیاری از صنایع قابلیت ایجاد خوشه صنعتی را دارند که با این کار گام مهمی در هم افزایی فعالیت ها و تولیدات آنها صورت می گیرد و می تواند قدرت واحدها را افزایش دهد.
نظر شما