پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۳ مرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۰۰

تورنمنت والیبال کره‎جنوبی/

شکست سایپا در اولین گام / کره‎ای‎ها سه گیم از ایران گرفتند

شکست سایپا در اولین گام / کره‎ای‎ها سه گیم از ایران گرفتند

تیم والیبال سایپا نخستین دیدار خود در تورنمنت بین‎المللی کره‎جنوبی را به یکی از نمایندگان کشور میزبان با نام "کپکو" واگذا کرد.

‎به گزارش خبرنگار مهر، در این دیدار که در سالن 12 هزار نفری "ساجیک" برگزار شد تیم سایپا با نتیجه 2 بر3 متحمل شکست شد. شاگردان فرید صائبی تنها در گیم‎های دوم  و سوم موفق به کسب پیروزی (25 بر 18) و (29 بر 27) شدند اما ست‎های اول و چهارم را با نتیجه (20 بر 25) و ست آخر را هم با نتیجه (10 بر 15) واگذار کردند تا بازنده نخستین دیدار خود معرفی شوند.

پیش از آغاز دیدار دو تیم سایپا و کپکو مراسم افتتاحیه رقابت‎ها برگزار شد.

تیم والیبال سایپا که به عنوان نایب قهرمانی رقابت‎‏های لیگ برتر ایران در این مسابقات شرکت کرده است فردا (یکشنبه) دومین دیدار خود را مقابل تیم "هیوندای" کره‏جنوبی برگزار می‏کند. این تیم قهرمان مسابقات باشگاهی کره‎جنوبی است که در نخستین بازی با نتیجه 3 بر صفر مغلوب تیم "ال.آی.جی"  تیم چهارم کره‏جنوبی شد. هدایت تیم ال.آی.جی بر عهده پارک کی وون مربی پیشین تیم ملی والیبال کشورمان است.

تورنمنت بین‏المللی والیبال کره‏جنوبی از روز گذشته با حضور 9 تیم در بوسان آغاز شده و تا شنبه هفته آینده ادامه خواهد داشت.

فدراسیون والیبال کره جنوبی 30 هزار دلار جایزه نقدی برای تیم قهرمان این رقابت ها در نظر گرفته است. تیم های دوم وسوم نیز به ترتیب 20 و 10 هزار دلار به دست می‎آوردند.

کد خبر 917586

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha