محسن کاوه در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: اردوی تیم ملی کشتی آزاد از روز 2 مردادماه در اردبیل آغاز شده و کشتی گیران با توجه به امکانات خوب تدارک دیده شده تمرینات بسیار خوبی را دنبال می کنند.
دارنده مدال نقره آسیا گفت: هدف از برگزاری این اردو در اردبیل انجام دادن تمرینات در ارتفاع بالاست و در کنار آن به ایجاد تنوع اردویی فکر می کردیم.
وی تصریح کرد: خوشبختانه فضای بسیارخوبی بر فضای تمرینات حاکم است و رابطه بسیار خوبی بین کشتی گیران حاضر در اردو وجود دارد واین ارتباط دوستانه و برادرانه ما را به کسب موفقیت در رقابتهای جهانی امیدوارتر کرده است.
کاوه اظهار داشت: از روز 13 مردادماه تمرینات کشتی گیران تا زمان اعزام به لهستان در محل خانه کشتی تهران دنبال می شود و ما با هفت کشتی گیر روزهای 21 تا 23 مردادماه در جام معتبر زیلکوفسکی لهستان شرکت می کنیم تا شناخت کافی برای انتخاب نفرات ملی پوش خود برای رقابتهای جهانی پیدا کنیم.
وی ادامه داد: کادرفنی با درنظر گرفتن تمامی شرایط از جمله عملکرد کشتی گیران در تورنمنت های بین المللی و شرایط اردویی بهترین آماده ترین و شایسته ترین کشتی گیران را برای حضور در رقابتهای جهانی انتخاب می کند.
کاوه تاکید کرد: پس از رقابتهای جام زیلکوفسکی لهستان تا مسابقات جهانی دو مرحله اردو پیش رو داریم و امیدوارم در نهایت عملکرد خوبی را در دانمارک داشته باشیم.
رقابتهای قهرمانی جهان روزهای 31 شهریورماه تا 5 مهرماه در شهر هرنینگ دانمارک برگزار می شود.


نظر شما