این در حالی است که کارشناسان اجتماعی نسبت به افزایش مصرف مواد مخدر و تغییر آن به مواد مخدر خطرناک همچون کراک هشدار می دهند از نظر آسیب شناسان اجتماعی کاهش قیمت مواد مخدر عامل اصلی این امر است.
به گفته یک آسیب شناس اجتماعی و متخصص علوم رفتاری، قیمت مواد روانگردان در بازار تا 20 درصد کاهش یافته است.
بر اساس اعلام ستاد مبارزه با مواد مخدر در حال حاضر یک میلیون و 500 هزار معتاد در کشور وجود دارد که از این تعداد 700 هزار معتاد به صورت دائم مواد مصرف می کنند و مصرف مابقی به صورت تفننی است.
معاون قضائی دادستان کل کشور بر کنترل دقیق مرزهای کشور تاکید کرد و گفت: مرزهای شرقی کشور مرزهایی آلوده است و تولید موادمخدر در افغانستان بعد از اشغال، دو یا سه برابر شده است و باید گفت اگر مرزها به طور کامل و به معنای واقعی کلمه کنترل نشوند، قاچاقچیان با شیوه های مختلف وارد عمل می شوند و وضعیت از حال حاضر نیز وخیم تر خواهد شد.
ذبحی معتقد است، جرائم موادمخدر به گونهای است که فقط قاچاقچی و معتاد آلوده و گرفتار نمیشوند بلکه هزاران خانواده بخاطر آن دچار آسیب می شوند.
معاون قضائی دادستان کل کشور بر رشد مصرف موادمخدر و تغییر آن به موادمخدر خطرناک مثل کراک و شیشه اشاره کرد و گفت: کاهش تقاضا در داخل کشور باید به طور جدی پیگیری شود و باید گفت برخورد با این جرائم عزم و اراده همه جانبه ای را میطلبد.
نظر شما