۱۲ مرداد ۱۳۸۸، ۹:۰۸

اختصاصی مهر /

آغاز مصاحبه بیش از سه هزار دانشجوی علاقمند به تحصیل در حوزه‌های علمیه

آغاز مصاحبه بیش از سه هزار دانشجوی علاقمند به تحصیل در حوزه‌های علمیه

مدیر پذیرش مرکز مدیریت حوزه علمیه قم گفت: مصاحبه بیش از سه هزار و 400 نفر از دانشجویان و فارغ التحصیلان مراکز آموزش عالی علاقمند به تحصیل در حوزه های علمیه آغاز شد.

حجت الاسلام حمید سرمدی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام این خبر گفت: این افراد معاف از شرکت در آزمون کتبی هستند ولی پذیرش آنها براساس معدل و مصاحبه انجام خواهد شد. برای دانشجویانی که کمتر از 24 واحد درسی گذرانده باشند معدل نمرات دروس و برای افرادی که کمتر از این واحد را پاس کرده باشند معدل پیش دانشگاهی محاسبه خواهد شد.

وی اضافه کرد: از بیش از 3400 دانشجو و فارغ التحصیل مراکز آموزش عالی که علاقمند به تحصیل در حوزه های علمیه هستند، 700 تا هزار نفر پذیرش خواهند شد که این افراد همزمان با آغاز سال جدید تحصیلی در مهر ماه در حوزه علمیه معصومیه قم، حوزه های آیت الله مجتهدی، مروی و قائم چیذر در تهران و برخی از حوزه های شهرستانها تحصیلات حوزوی خود را آغاز می کنند.

کد خبر 922810

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha