به گزارش خبرگزاری مهر، عزالدین حیدری رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی ضمن اعلام این خبر افزود: پس از یک وقفه نسبتا طولانی، همایشهای بزرگ پیاده روی این هفته به میزبانی استان کرمان و در شهر رفسنجان برگزار خواهد شد که با توجه به رایزنی های صورت گرفته با مسئولان اداره کل تربیت بدنی و فرماندار شهر رفسنجان طی جلساتی که هفته گذشته برگزار شد، پیش بینی می شود بیش از یکصد هزار نفر در این همایش بزرگ شرکت کنند.

حیدری افزود: این همایش نیز همچون دوره های قبل که آخرین برنامه آن، روز جمعه 8 خردادماه در استان قم برگزار شده بود از طریق برنامه صبح و نشاط شبکه سوم سیما به طور مستقیم پخش خواهد شد.
رئیس فدراسیون ورزشهای همگانی خاطرنشان کرد: در این همایش نیز همچون سایر همایشهای برگزار شده یک دستگاه خودرو جایزه ویژه خواهد بود که به قید قرعه به شرکت کنندگان اهدا خواهد شد.
عزالدین حیدری در پایان گفت: امیدوارم حضور خانواده ها و اقشار مختلف جامعه شور و نشاط خاصی را به این همایش ببخشد.


نظر شما