پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۵۴

مذاکرات انصاری نتیجه داد:

پیست بتونی مشهد چوبی می شود / راه اندازی مدرسه برای تعلیم رکابزنان

پیست بتونی مشهد چوبی می شود / راه اندازی مدرسه برای تعلیم رکابزنان

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری کشورمان از چوبی شدن پیست دوچرخه‌سواری در حال ساخت مشهد خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی انصاری پس از بازدید از پیست دوچرخه سواری مشهد در جمع خبرنگاران ضمن بیان مطلب فوق افزود: با توجه به اینکه یکی از مهمترین ابزارهای توسعه و پیشرفت در رشته دوچرخه‌سواری داشتن سخت افزار استاندارد و به روز دنیاست و اساسی ترین سخت افزاری که در حال حاضر در کشورمان با کمبود آن مواجه هستیم، پیست چوبی و استاندارد است، تعاملاتی را با سازمان تربیت بدنی، شرکت تجهیز و توسعه اماکن ورزشی و مسئولان استانی خراسان رضوی انجام و مقرر شد که پیست در حال ساخت مشهد که به صورت بتونی طراحی شده با آخرین و علمی ترین استانداردهای پیست دنیا با سطح و روکش چوبی ساخته و مورد استفاده قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: طی مذاکراتی که با یکی از مسئولان شرکت تجهیز داشته‌ایم، مقرر شد پیست‌های شهرستان‌های مشهد، تبریز و اراک که به صورت بتونی طراحی شده بودند، به صورت بتونی چوبی ساخته شوند.

رئیس فدراسیون دوچرخه‌سواری کشورمان همچنین خاطرنشان کرد: پیست مشهد یکی از استانداردترین پیست‌های طراحی شده در کشور است که با بهره برداری از آن و با توجه به امکانات رفاهی و اسکان در مشهد می‌توانیم میزبان مسابقات بین المللی متعدد در این پیست باشیم.

وی ضمن تقدیر از حمایت مسئولان سازمان تربیت بدنی نسبت به تجهیز دوچرخه‌سواری ایران به سخت افزار روز دنیا تاکید کرد: با توجه به تعداد مدال‌های موجود در پیست و اقتدار رکابزنان کشورمان در بخش جاده، بی شک با بهره برداری از این پیست‌ها و به کار گیری مربیان با دانش جهان رکاب‌زنان باتجربه و جوان کشورمان با تکیه بر با همت بلند خویش می توانند افتخارات با ارزشی را به کارنامه پرافتخار خود اضافه کنند.

انصاری در پایان گفت: با توجه به استعدادهای بالقوه و بالفعل موجود در استان خراسان رضوی راه اندازی یک مدرسه دوچرخه‌سواری در محل پیست دوچرخه‌سواری لازم و ضروری است و طی نشستی که با آقای عاصفی رئیس هیئت دوچرخه‌سواری استان رضوی داشتیم، بر راه اندازی هرچه سریعتر این مدرسه تاکید شد.

کد خبر 930479

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha