پیام‌نما

إِنَّ الَّذِينَ آمَنُوا وَ عَمِلُوا الصَّالِحَاتِ سَيَجْعَلُ لَهُمُ الرَّحْمَنُ وُدًّا * * * * قطعاً کسانی که ایمان آورده و کارهای شایسته انجام داده اند، به زودی [خدای] رحمان برای آنان [در دل ها] محبتی قرار خواهد داد. * * مؤمنى را كه هست نيكوكار / بهر او مهر مى‌دهد دادار

۳ شهریور ۱۳۸۸، ۱۶:۴۳

در ماه رمضان؛

نیکوکاران خراسان شمالی به 80 هزار نیازمند اطعام می دهند

نیکوکاران خراسان شمالی به 80 هزار نیازمند اطعام می دهند

بجنورد - خبرگزاری مهر: معاون توسعه مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در ماه رمضان امسال با مشارکت نیکوکاران به 80 هزار نیازمند اطعام دهی می شود.

به گزارش خبرنگار مهر در بجنورد، امان الله حسین پور بعداز ظهر سه شنبه در نشست خبری با خبرنگاران در بجنورد اظهار داشت: 800 نیکوکار و دستگاه های اجرایی دولتی در استان خراسان شمالی در اطعام دهی به نیازمندان در ماه مبارک رمضان سال جاری با کمیته امداد استان مشارکت دارند.

وی اضافه کرد: آمار اطعام دهی به نیازمندان امسال به نسبت مشابه سال گذشته 20 هزار نفر بیشتر شده و این نشان از مشارکت نیکوکاران دارد.

حسین پور افزود: اطعام دهی به نیازمندان در ماه رمضان در قالب توزیع مواد غذایی به این اقشار و افطار دهی انجام می شود.

وی گفت: در سال گذشته نیکوکاران استان خراسان شمالی 26 میلیارد ریال کمکهای نقدی و غیر نقدی خود را به اقشار نیازمندان در اختیار این نهاد قرار دادند که از رشد 33 درصدی به نسبت مشایه سال قبل از آن داشته است.

به گفته وی استان خراسان شمالی از لحاظ برخورداری از کمکهای نیکوکاران به نیازمندان جزء پنج استان برتر کشور قرار دارد.

معاون مشارکتهای مردمی کمیته امداد امام (ره) خراسان شمالی تعداد ایتام تحت پوشش این نهاد را در این استان 10 هزار و 802 نفر اعلام کرد و اظهار داشت: شش هزار و 770 نفر از این ایتام دارای حامی و چهار هزار و 32 نفر فاقد حامی هستند.

کد خبر 935970

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha