عبدالرضا چراغعلی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: مسئولان لشکر 30 گرگان در طی چند سال گذشته هزاران متر مربع ساخت و ساز غیر مجاز و بدون پروانه ساختمانی با کاربری های تجاری، مسکونی، اداری، ورزشی و خدماتی در داخل مجموعه تاریخی پادگان گرگان انجام داده اند.
وی اظهار داشت: به رغم تلاشهای صورت گرفته جهت جلوگیری از اجرای این پروژه غیر ضروری در کمال شگفتی با پیگیریها و دستورات شخص شهردار گرگان این پروژه اجرایی شد و با هزینه ی زیادی به اتمام رسید.
وی تدبیر و درایت و داشتن برنامه ای منطقی و حساب شده از ضروری ترین موارد در اجرای پروژه های عمرانی را ضروری دانست و خاطرنشان کرد: مطابق بررسیهای صورت گرفته در سنوات گذشته بخش قابل توجه ای از پروژه های شهرداری گرگان بدون پیش بینی های لازم به اجرا در آمده است.
به گفته چراغعلی، امروز شاهدیم که این دسته از پروژه ها یا نا تمام است و یا بدون بهره برداری و یا به صورت غیر فنی و با هزینه های گزاف اجرا شده که هریک از موارد یاد شده نمونه عینی حیف و میل اموال عمومی است.
این عضو شورای شهر گرگان بیان داشت: اگر چه طی دو سال گذشته این روند نگران کننده تا حد زیادی در شهرداری گرگان کنترل شده شده، اما متاسفانه در مواردی هنوز شاهد اجرایی شدن بعضی از پروژه های با اولویت کم و کیفیت پائین هستیم.
وی یادآورشد: به عنوان مثال در شرایطی که تعدادی از پیاده های پرتردد سطح شهر وضعیت نامناسبی دارد، در یک اقدام شگفت انگیز عوامل اجرایی شهرداری مشغول پیاده رو سازی در ضلع شمال پادگان لشکر 30 گرگان هستند.
وی عنوان کرد: این درحالیست که این پیاده رو محل پارکینگ خودروهای تعدادی از کارکنان و مراجعان لشکر 30 گرگان و سایر ادارات شده و سایر شهروندان از این اقدام شهرداری استفاده ای نکرده و کمترین بهره را می برند.
نظر شما