پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۳ تیر ۱۳۸۳، ۱۷:۰۶

احمد خرم وزير راه :

روزهاي آينده با رييس مجلس ديدار مي كنم

احمد خرم ، وزير راه و ترابري از ديدار قريب الوقوع خود با غلامعلي حداد عادل در چند روز اينده خبرداد .

به گزارش خبرنگار پارلماني "مهر"  ،  وزير راه و ترابري كه براي معارفه در كميسيون كشاورزي مجلس حضور يافته بود ، از طرح استيضاح خود در مجلس ابراز بي اطلاعي كرد  و گفت : آنچه در مورد استيضاح خود مي دانم مطالبي است كه در روزنامه هاي چند روز گذشته خوانده ام .

خرم گفت : من همه چيز را از روزنامه ها مي خوانم.

احمد خرم با اشاره به مشكلات موجود در حوزه  وزارت راه  و ترابري گفت : ‌در چند روز آينده گزارش جامعي از وضعيت حمل و نقل جاده هاي كشور را به رئيس و اعضاي هيات رييسه ارائه مي كنم و در اين ديدار تمام  معاونان وزارت راه نيز حضور خواهند داشت .

خرم افزود :‌ درحاشيه ديدار وزير امور خارجه ايتاليا با آقاي حداد عادل ، ‌وي به بنده  پيشنهاد داد  درجلسه مشتركي مسائل و موضوعات حمل و نقل و جاده هاي كشور  مورد بحث قرار گيرد .

خرم گفت : براي حل مشكلات موجود به حمايت و ياري مجلس نيازمنديم و بايد در برنامه چهارم توسعه و بودجه سال آينده توجه ويژه اي به وزارت راه و ترابري صورت بگيرد.

وزير راه بابيان اينكه خانواده حداد عادل از پايه گذاران حمل و نقل و موثرين حمل و نقل جاده اي كشور بوده اند ابراز اميدواري كرد با نزديكي ديدگاه ها ، مسائل و مشكلات موجود مرتفع شود .

وزير راه در مورد حضور خود و معاونانش در كميسيون كشاورزي ، ‌آب و منابع طبيعي گفت : در اين ديدار در مورد هواشناسي و اقليم و حمل و نقل و كشاورزي و تاثيرات آن صحبت كرديم  و اعضاي كميسيون را در جريان اقدامات انجام شده در اين باره قرار داديم .

خرم از نهايي شدن طرح جامع ريسك در وزارت راه و ترابري خبرداد و گفت : اين طرح پيش بيني ، پيش آگاهي و پيشگيري از كل حوادثي كه در اقليم وجود دارد ، مانند سيل ، سرمازدگي ، خشكسالي ، طوفان و مدرنيزه كردن هواشناسي و اجراي طرح
آي تي است .  

وزير راه و ترابري در تشريح طرح آي تي در هواشناسي گفت : اين طرح توسط يك مشاور فرانسوي تدوين شده كه اجراي آن 60 ميليون دلار هزينه دارد و بزرگترين طرح هواشناسي است كه در كشور انجام شده است .

خرم گفت : به موجب اين طرح ضريب اطمينان پيش بيني ، پيش آگاهي و پيشگيري به بالاي 80 درصد ميرسد و با اطلاعاتي كه توليد ميشود دستگاه هاي ذيربط خدمات مختلف از جمله وزارت كشاورزي ، نيرو و وزارت كشور در بخشهاي مختلف در مسائل حملو نقل و نيروهاي مسلح از اين اطلاعات دقيق در برنامه ريزيها استفاده نمايند.   

کد خبر 94958

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha