به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، فصل صید ماهیان استخوانی هر سال براساس ابلاغیه کمیته مدیریت صید شیلات ایران، از 20 مهرماه آغاز و تا نیمه فروردین ماه سال بعد ادامه دارد.
مدیرکل شیلات گلستان صبح دوشنبه در حاشیه آغاز این طرح گفت: دریای خزر به عنوان بزرگترین دریاچه جهان همچون نگینی بین پنج کشور جمهوری اسلامی ایران، فدراتیو روسیه، ترکمنستان، قزاقستان و آذربایجان در نقشه کره زمین می درخشد.
علی اکبر پاسندی افزود: از مهمترین ویژگیهای بی نظیر این دریا داشتن آبزیان منحصر بفرد و با ارزش آن همچون ماهیان خاویاری که از آن به عنوان فسیل زنده یاد می کنند و بسیاری از ماهیان استخوانی بوده که صیادان پره گلستانی از امروز با گستراندن تورهای خود انواع ماهیان استخوانی را صید می کنند.
وی اظهار داشت: هزار و 394 صیاد گلستانی در قالب 20 شرکت تعاونی صیادی و یک اتحادیه صیادی در استان فعال هستند و 13 تعاونی پره در منطقه میانکاله و 7 تعاونی پره در منطقه گمیشان مستقر هستند.
وی خاطرنشان کرد: صیادان گلستانی به همرا ه خانواده هایشان جمعیتی بالغ بر 10 هزار نفر هستند که از طریق دریا و صید و صیادی امرار معاش می کنند.
پاسندی بیان داشت: صیادان گلستانی در محدوده صد کیلومتر از نوار ساحلی دریای خزر به فعالیت می پردازند.
مدیرکل شیلات گلستان، کل میزان صید استان گلستان را در سال گذشته 1833 تن انواع ماهیان استخوانی ذکر کرد و افزود: پیش بینی می شود در فصل صید جاری 2500 تن انواع ماهیان استخوانی توسط صیادان استان صید شود.
وی به میزان بیش از 26 هزار و 650 تن صید انواع ماهیان استخوانی از دریای خزر طی 10 سال گذشته خبر داد و گفت: گونه های غالب در صید صیادان استان کپور، ماهی کفال و ماهی سفید است.
نظر شما