پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۵:۴۷

تعامل بین اولیا و مربیان در رشد و بالندگی جامعه تاثیرگذار است

زنجان - خبرگزاری مهر: مشاور حقوقی معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش گفت: تعامل و ارتباط بین اولیا و مربیان در تقویت جایگاه تعلیم، تربیت و پرورش دانش آموزان و رشد و بالندگی جامعه بسیار تاثیرگذار است و نقش تعیین کننده ای دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در زنجان، حمیدرضا صالح آبادی قبل از ظهر شنبه در مراسم آغاز هفته پیوند اولیا و مربیان در زنجان افزود: پیوند اولیا و مربیان در ارتقای سطح دانش افراد و شکل گیری و تحکیم پایه های جامعه تاثیر بسزایی دارد.

وی ادامه داد: انجمن اولیا و مربیان یکی از قدیمی ترین نهادهای مشارکتی در نظام تعلیم و تربیت است، زیرا لازمه پیشرفت هر جامعه، ارتقاء سطح دانش و کیفیت امور پرورشی و آموزشی است.

صالح آبادی با اشاره به اینکه رسالت اصلی وزارت آموزش و پرورش، ارتقاء رشد کیفی مسائل آموزشی دانش آموزان است، افزود: برای تبدیل نیروی انسانی بالقوه به بالفعل، نیازمند مشارکت همگانی اولیا در مدارس هستیم که باید با ایجاد تعامل، محیط خانه و مدرسه را به محیط زندگی تبدیل کنیم.

مشاور حقوقی معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش گفت: اولیا باید مشارکت جدی در مسائل پرورشی و آموزشی داشته باشند تا با ایجاد وحدت رویه، از مسائل آموزشی و رفتاری به اهداف عالی نظام آموزش و پرورش دست یابیم.

صالح آبادی با بیان اینکه مشارکت اولیا در سطح مدارس باید به صورت آگاهانه صورت پذیرد، ادامه داد: خانواده ها در تربیت فرزندان خود نقش ویژه ای دارند که باید با ایجاد تعامل با مربیان به کلیه جوانب دسترسی پیدا کرده و نقش خود را بشناسند.

در ادامه رئیس سازمان آموزش و پرورش استان، مشارکت همه جانبه را در اجرای فعالیتهای آموزشی و پرورشی مهم دانست و گفت: هر مدرسه ای که بتواند اولیا را بیشتر جذب کرده و در امور مشارکتی همیاری نماید از بابت وضعیت تحصیلی آموزشی و پرورشی، پیشرفت خوبی خواهد داشت.

حسن ندرلو یادآور شد: استفاده از ظرفیت و توان نهادها و دستگاه های اجرایی خاص که به نوعی در رسیدن به اهداف، آموزش و پرورش را یاری می نمایند از اهمیت ویژه ای برخوردار است که در این میان دانشگاه علوم پزشکی، شهرداری و اداره کل ارشاد اسلامی نقش خاصی دارند.

وی با تأکید بر اینکه مدرسه به تنهایی نمی تواند نیازهای دانش آموزان را برطرف نماید بلکه باید خانواده نیز نقش خود را به درستی ایفا کند، خاطرنشان کرد: استفاده از توانایی و توانمندی های خود دانش آموزان در محیط مدرسه می تواند وضعیت تربیتی، آموزشی و انضباطی را ارتقا دهد.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استان با بیان اینکه وضعیت آموزشی استان روز به روز در حال پیشرفت است، گفت: دانش آموزان باید مدرسه را به عنوان خانه دوم خود تلقی کنند و در این محیط تربیتی، مسئولیت پذیر باشند و رفتار مطلوب اجتماعی را حفظ نمایند.

کد خبر 965701

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha