۲۵ مهر ۱۳۸۸، ۱۶:۵۹

هفته دوازدهم لیگ برتر/

ابومسلم در حسرت پیروزی باقی ماند/ کریمی بازهم منجی استیل آذین شد

ابومسلم در حسرت پیروزی باقی ماند/ کریمی بازهم منجی استیل آذین شد

هفته دوازدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاه‌های کشور با تساوی تیم‌های ابومسلم مشهد و استیل آذین تهران به ترتیب در دیدار با تیم‌های سایپا کرج و تراکتورسازی تبریز پیگیری شد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال استیل آذین برای سومین هفته پی در پی تن به نتیجه تساوی 2 بر2 داد تا کماکان در میانه جدول رده بندی لیگ برتر باقی بماند. این تیم که از دقیقه 40 و به دنبال اخراج حسین کعبی 10 نفره به بازی ادامه می داد، شکست یک برصفر نیمه اول مقابل تراکتورسازی تبریز را در نهایت با تساوی 2 بر2 عوض کرد. منجی سرخپوشان تهرانی در این بازی هم علی کریمی بود که موفق شد در لحظات پایانی مسابقه از روی نقطه پنالتی گل تساوی تیمش را به ثمر برساند.

در دیدار ابومسلم و سایپا نیز سهم هر یک از دو تیم یک امتیاز بود و یک گل. ابومسلم با این تساوی همچنان در حسرت پیروزی باقی ماند اما با تک امتیاز حاصله از این بازی خانگی 7 امتیازی شد و جای فولاد را در رده هفدهم جدول گرفت.

- نتایج دیدارهای امروز لیگ برتر به شرح زیر است:
* پاس همدان صفر - استقلال تهران صفر

* ابومسلم خراسان یک - سایپا کرج یک
گل‌ها: سعید عبدالله پور (60) برای ابومسلم و امین منوچهری (14) برای سایپا

* استیل آذین تهران 2 - تراکتور سازی تبریز 2
گل‌ها: رضا نوروزی (49) و علی کریمی (90) برای استیل آذین و امیر محبی (40 و 72) برای تراکتورسازی

کد خبر 965881

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha