به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، منابع سازمان ملل متحد اعلام کردند رئیس جمهوری افغانستان در تماس تلفنی با بان کی مون دبیرکل سازمان ملل متحد، متعهد شده است به تصمیم کمیسیون انتخابات درباره نتیجه نهایی انتخابات ریاست جمهوری این کشور احترام بگذارد.
بان کی مون با حمایت از تصمیم کمیسیون انتخابات افغانستان از کرزای خواست به آن احترام بگذارد.
پیش از این برخی منابع از احتمال مخالفت کرزای با هر گونه تصمیمی مغایر با نتیجه مقدماتی این انتخابات خبر داده بودند. در همین حال نماینده آمریکا در هیئت ناظران بین المللی انتخابات ریاست جمهوری آمریکا اعلام کرد در پی ابطال بخش زیادی از آرای کرزای در بازشماری آرای انتخاباتی، این انتخابات به دور دوم کشیده شده است.
پیش از این، کمیسیون رسیدگی به شکایات انتخابات افغانستان تصمیم به ابطال صندوقهای رای در 210 حوزه رای گیری در این کشور گرفت که با این اقدام، احتمال کشیده شدن انتخابات ریاست جمهوری به دور دوم افزایش یافت.
منابع آگاه اعلام کرده بودند به دلیل کاهش میزان آرا "حامد کرزای" طی تصمیم اخیر کمیسیون رسیدگی به شکایات افغانستان، بخشی از آرا خود را از دست داده است.
خبرنگار شبکه الجزیره نیز به نقل از مقامهای بین المللی در افغانستان گفت از آنجا که میزان رای کرزای به زیر 50 درصد کاهش یافته وی قادر به کسب اکثریت مطلق آرا نبوده و برای ماندن در سمت خود باید در دور دوم انتخابات به رقابت با "عبدالله عبدالله" بپردازد.


نظر شما