۵ آبان ۱۳۸۸، ۱۲:۰۰

اختصاصی مهر /

یک میلیون دانش آموز در سال تحصیلی گذشته تجدید یا مردود شدند

یک میلیون دانش آموز در سال تحصیلی گذشته تجدید یا مردود شدند

986 هزار و 294 دانش آموز در کلیه پایه های تحصیلی در سال 87-86 تجدید و یا مردود شده اند.

به گزارش خبرنگار مهر، بر اساس تحقیقی که در دفتر آمار سال تحصیلی 87-86 وزارت آموزش و پرورش در سال تحصیلی گذشته انجام شده است 709 هزار و 854 دانش آموز در پایه های تحصیلی اول ابتدایی تا اول متوسطه در امتحانات خردادماه تجدید شده اند.

بیشترین آمار تجدیدی ها با 572 هزار و 123 دانش آموز مربوط به دوره راهنمایی و پس از آن با 89 هزار و 158 هزار دانش آموز مربوط به دوره متوسطه و در آخر نیز با 48 هزار و 573 دانش آموز مربوط به ابتدایی است.

همچنین 276 هزار و 440 دانش آموز در سال گذشته مردود شده اند که باز هم بیشترین آنها با 150 هزار و 140 دانش آموز مربوط به دوره راهنمایی و پس از آن  77 هزار و 295 دانش آموز ابتدایی و 49 هزار و 5 دانش آموز متوسطه قرار دارند.

بیشترین آمار مردودیها مربوط در دوره ابتدایی در پایه اول با 31 هزار و 103 دانش آموز و در دوره راهنمایی پایه اول با 76 هزار و 669 دانش آموز است.

کد خبر 968194

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha