پیام‌نما

وَلَنْ تَرْضَى عَنْكَ الْيَهُودُ وَلَا النَّصَارَى حَتَّى تَتَّبِعَ مِلَّتَهُمْ قُلْ إِنَّ هُدَى اللَّهِ هُوَ الْهُدَى وَلَئِنِ اتَّبَعْتَ أَهْوَاءَهُمْ بَعْدَ الَّذِي جَاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ مَا لَكَ مِنَ اللَّهِ مِنْ وَلِيٍّ وَلَا نَصِيرٍ * * * یهود و نصاری هرگز از تو راضی نمی شوند تا آنکه از آیینشان پیروی کنی. بگو: مسلماً هدایت خدا فقط هدایت [واقعی] است. و اگر پس از دانشی که [چون قرآن] برایت آمده از هوا و هوس های آنان پیروی کنی، از سوی خدا هیچ سرپرست و یاوری برای تو نخواهد بود. * * * از تو کی خوشنود گردند ای ودود! / از رهی، هرگز نصاری و یهود؟

۹ آبان ۱۳۸۸، ۱۵:۲۳

شمشیربازی گلستان در آستانه غلاف شدن است

شمشیربازی گلستان در آستانه غلاف شدن است

گرگان - خبرگزاری مهر: رئیس هیئت شمشیربازی گلستان با انتقاد از حمایت کم مسئولان از این رشته ورزشی گفت: شمشیربازی استان در آستانه انحلال و غلاف شدن است.

حکیم گلدی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان افزود: وضعیت نامناسب شمشیربازی استان در حال حاضر درحالیست که این استان زمانی گل سرسبد ایران در رشته شمشیربازی بوده است.

وی اظهار داشت: تعداد کم فضای ورزشی متناسب با جمعیت و فعالان ورزشی از جمله شمشیربازی نبوده و در این زمینه با کمبود روبرو هستیم.

وی خاطرنشان کرد: حمایت کم متولیان امر از این رشته ورزشی درحالیست که این استان پتانسیلهای خوبی در این رشته دارد و باید توجه بیشتری شود.

به گفته گلدی زاده، متاسفانه مسئولان ورزشی استان برای توسعه و تقویت این رشته ورزشی برنامه خاصی ندارند و این امر مشکلات را بیشتر می کند.

مسئول هیئت شمشیربازی گلستان بیان داشت: به نظر می رسد این رشته ورزشی در نظر مسئولان ورزش استان کم اهمیت باشد و کم توجهی نسبت به این رشته این فرضیه را تقویت می کند.

وی به مسابقات کشوری شمشیربازی رشته سابر که اکنون در گنبد در حال برگزاری است، اشاره و اضافه کرد: در هفته اخیر هیچ تماسی از سوی مدیرکل تربیت بدنی استان در زمینه این مسابقه با مسئولان هیئت حاصل نشد که این نشان از توجه کم مسئولان دارد.

این مسئول از تلاشهای فرماندار گنبد در برگزاری مسابقات شمشیربازی قهرمانی کشور در این شهرستان قدردانی کرد.

وی تعداد ورزشکاران سازمان یافته شمشیربازی گلستان را 80 نفر اعلام کرد.

کد خبر 974105

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha