به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، کامیاب ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران در کرمان با اشاره به لزوم تسریع در ساخت مسکن مهر در کرمان اظهار داشت: موانع موجود در اجرای مسکن مهر در کرمان برطرف شده است و مدیریت استان کرمان با جدیت پیگیر اجرایی شدن این طرح است.
وی با اشاره اینکه یکی از مشکلات این طرح دریافت تسهیلات بانکی بود افزود: با پیگیریهای صورت گرفته هم اکنون متقاضیان این طرح با سهولت کامل می توانند تسیهلات لازم را دریافت کنند.
معاون عمرانی استاندار کرمان خاطر نشان کرد: 25 هزار و 582 نفر تاکنون وام ساخت و 5 هزار و 458 نفر وام تسهیلات آماده سازی زمین را دریافت کرده اند.
کامیاب افزود: در همین راستا تاکنون 216 تعاونی مسکن مهر در استان کرمان در حال فعالیت می باشد.
وی گفت: در ابتدا این طرح 49 هزار نفر در طرح مسکن مهر ثبت نام کرده اند که پس از پالایش به 37 هزار نفر رسیدند و هم اکنون نیز 21 هزار و 137 نفر عضو این طرح در کرمان می باشند.
نظر شما