۱۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۵:۳۷

لیگ قهرمانان آسیا/

تیم فوتبال "پوهانگ استیلرز" کره جنوبی قهرمان آسیا شد

تیم فوتبال "پوهانگ استیلرز" کره جنوبی قهرمان آسیا شد

تیم فوتبال پوهانگ استیلرز کره جنوبی با برتری مقابل الاتحاد عربستان عنوان قهرمانی مسابقات لیگ قهرمانان آسیا را از آن خود کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دیدار نهایی مسابقات فوتبال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت 13:30 امروز (شنبه) در ورزشگاه ملی شهر توکیو ژاپن برگزار شد که طی آن تیم فوتبال پوهانگ استیلرز کره جنوبی با برتری 2 بریک مقابل الاتحاد عربستان به عنوان قهرمانی این رقابت‌ها دست یافت.

صحنه شادی بازیکنان پوهانگ بعد از کسب قهرمانی آسیا

در این بازی جذاب و تماشایی که با قضاوت "کریستوفر بریزمتیو" از استرالیا برگزار شد، تیم پوهانگ توسط بیونگ جون(57) و استیویکا ریستیچ (66) به گل رسید و زننده تک گل پوهانگ نیز محمد نور بود که در دقیقه 74 دروازه تیم کره‌ای را گشود.

تیم پوهانگ با این پیروزی برای سومین بار عنوان قهرمانی معتبرترین جام باشگاهی قاره کهن (یک بار لیگ قهرمانان و 2 بار جام باشگاه‌های آسیا) را بدست آورد و از این حیث سرآمد دیگر تیم‌های آسیایی شد. 

بازیکنان پوهانگ در حال شادی با جام قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا

قبل از این استقلال ایران عنوان پرافتخارترین تیم آسیا را در اختیار داشت که با این قهرمانی تیم کره ای رکورد آبی های ایران هم شکسته شد.

کد مطلب 978628

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha