۱۸ آبان ۱۳۸۸، ۱۸:۲۵

رای باز و مرخصی مجرمان شرور و چاقوکش در رفسنجان ممنوع شد

رای باز و مرخصی مجرمان شرور و چاقوکش در رفسنجان ممنوع شد

کرمان - خبرگزاری مهر: محمود علیزاده با اشاره به ممنوعیت مرخصی و رای باز برای مجرمان چاقوکش خواستار معرفی و تشکیل پرونده اراذل برای حاملان چاقو شد.

به گزارش خبرنگار مهر در کرمان، علیزاده عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: از اعزام به مرخصی و رای باز مجرمان شرور و چاقوکش در راستای احترام به حقوق شهروندان جلوگیری می شود.

وی تصریح کرد: قبلا نیز در این زمینه تذکرات لازم به مسئولان زندانها داده شده بود اما اکنون بر این دستور تاکید می شود و متهمان چاقو کش نباید به مرخصی بروند و حکم زندان با کار نیز برای این افراد ممنوع است و تخطی از این دستور پیگرد قانونی دارد.

دادستان رفسنجان افزود: در واقع این رسته از مجرمان باید پس از دستگیری تا پایان اجرای کامل مجازات در زندان بسته بمانند و تسهیلاتی نیز به آنها داده نشود زیرا این افراد به امنیت مردم لطمه می زنند.

وی اضافه کرد: البته صدور قرار بازداشت برای این قبیل مجرمان طبق روال قانونی اجرا می شود و در این زمینه استثنایی وجود ندارد.

علیزاده تاکید کرد: پلیس اطلاعات موظف است برای تمام افرادی که حتی یک مورد چاقوکشی در سابقه آنان وجود دارد پرونده اراذل تشکیل و آنها را تحت نظارت همیشگی قراردهد.

وی گفت: پلیس باید ضمن احترام به مردم و حقوق شهروندان چنانچه همراه کسی چاقو مشاهده کرد نام او را در لیست اراذل و اوباش وارد کند و برای اقدامات بعدی وی را به دادگستری معرفی کند.

وی افزود: موتورسوارانی نیز که این گونه ابزار را به همراه داشته باشند وسیله نقلیه آنها به صورت طولانی مدت توقیف می شود.

کد خبر 980198

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha