پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۲۵ آبان ۱۳۸۸، ۹:۵۶

اتوبوس تغییرات به گلستان هم رسید / جواد قناعت استاندار گلستان

اتوبوس تغییرات به گلستان هم رسید / جواد قناعت استاندار گلستان

گرگان - خبرگزاری مهر: محمدجواد قناعت به پیشنهاد وزارت کشور و تصویب هیئت وزیران به عنوان ششمین استاندار استان گلستان معرفی شد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، محمدجواد قناعت اکنون به عنوان معاونت سیاسی امنیتی استانداری مازندران مشغول به کار بوده و هم اکنون به عنوان استاندار گلستان تعیین شد.

یحیی محمود زاده در حال حاضر به عنوان پنجمین استاندار گلستان مشغول کار است که قرار است روز پنجشنبه رسما جای خود را به محمد جواد قناعت بدهد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، تکمیل طرحهای نیمه کاره سفر اول و دوم هیئت دولت به گلستان، بیکاری، حاشیه نشینی، رکود بخش صنعت و کشاورزی از جمله مسائلی است که استاندار جدید گلستان باید به آن توجه کنند.

از سوی دیگر سیل خیز بودن، قرار داشتن در گسل زلزله، خشکسالی و کم آبی از جمله حوادث طبیعی است که این استان همه ساله با آن درگیر است.

با انتصاب استاندار جدید گلستان، اتوبوس تغییرات در گلستان نیز به حرکت درمی آید و روزهای آینده باید منتظر تغییر مدیران کلان و میانی اجرایی باشیم.

استان گلستان بیش از یک میلیون و 650 هزار نفر جمعیت، 25 شهرو هزار روستا دارد. 

کد خبر 984079

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha