پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۶ آبان ۱۳۸۸، ۱۴:۲۴

15 درصد برنامه های صدا و سیمای لرستان به هفته بسیج اختصاص داده می شود

خرم آباد - خبرگزاری مهر: قائم مقام صدا و سیمای مرکز لرستان از اختصاص 15 درصد برنامه های صدا و سیمای این مرکز به برنامه های هفته بسیج خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، سپهوند در همایش روابط عمومی و تبلغیات سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان اظهار داشت: در هفته بسیج پنج درصد تولیدات سیما و 10 درصد تولیدات رادیویی صدا و سیمای مرکز لرستان به برنامه های بسیج و سپاه اختصاص داده شده است.

وی این هفته را فرصت مناسبی برای ترویج تفکر بسیجی دانست و خواستار اطلاع رسانی به موقع و موثر از فعالیتها و برنامه های این هفته توسط متولیان امر شد.

قائم مقام صدا و سیمای مرکز لرستان بر ضرورت تعامل و همکاری متقابل میان روابط عمومی سپاه با خبرنگاران رسانه های گروهی تاکید کرد و بیان داشت: این سازمان آمادگی کامل دارد تا در بخش های خبر، سیما و صدا برنامه های مختلف هفته بسیج را تحت پوشش قرار دهد.

سپهوند همچنین خواستار تلاش دست اندرکاران سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان در راستای تامین فضای استودیویی مناسب برای پوشش مطلوب و موثر و به هنگام برنامه های هفته بسیج شد.

نماینده ولی فقیه در سپاه حضرت ابوافضل استان لرستان نیز در این همایش یک روزه با اشاره به نقش و جایگاه روابط عمومی در سپاه از تشکیلات روابط عمومی به عنوان رسانه سپاه یاد کرد و اظهار داشت: روابط عمومی پل ارتباطی و پالایش کننده خبرها بین سازمان و خبرنگاران رسانه های گروهی است.

حجت الاسلام کرمی با اشاره به اینکه متولیان روابط عمومی باید شاخصه هایی چون امانت داری، انعکاس صحیح اخبار و راست گفتار بودن را دارا باشند، بر ضرورت اطلاع رسانی از برنامه های هفته بسیج تاکید کرد.

جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان نیز در ادامه این همایش در سخنانی اظهار داشت: با توجه به حساسیت کار اطلاع رسانی متولیان این امر باید بیش از دیگران اخلاص و امانت داری در اطلاع رسانی را رعایت کنند.

سردار بوعلی با اشاره به هدف دشمنان در زمینه عملیاتی ساختن نیات و تصمیات پلید خود در دنیای امروز در قالب جنگ نرم، عنوان کرد: امروز شعار مبارزه با تروریسم به دستاویزی برای سلطه بیگانگان که سالهاست از طریق بمباران شدید تبلیغاتی افکار عمومی را تحت تاثیر خود قرار داده اند تبدیل شده است.

وی با تاکید بر اینکه تغییر تاکتیک همواره در سرلوحه اقدامات دشمنان بوده است، افزود: امروز آنها به طور صریح دین را عامل همه ناکامی های خود در کشورهای مسلمان عنوان کرده اند.

جانشین فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل استان لرستان روابط عمومی ها را انعکاس دهنده عملکرد و رفتار و منش سازمان دانست و بیان داشت: تلاش در جهت کیفیت بخشی برنامه ها، اطلاع رسانی به موقع و به هنگام، گسترش دامنه کاری و موضوعات متنوع باید در سرلوحه کار روابط عمومی ها قرار گیرد.

کد خبر 985100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha