۱۷ آذر ۱۳۸۸، ۱۱:۰۴

لاریجانی :

استعمار آمریکا در بسته‌بندی عوام‌فریبانه جدید ارائه می شود

استعمار آمریکا در بسته‌بندی عوام‌فریبانه جدید ارائه می شود

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: آمریکا در عصر حاضر ایده استعماری خود را در بسته‌بندی عوام فریبانه و منافقانه ارائه کرده است.

به گزارش خبرنگار مهر ، "علی لاریجانی" در سخنان پیش از دستور جلسه علنی روز سه‌شنبه خود ضمن گرامی داشت روز دانشجو گفت: دو قشر آزاد و پیشرو یعنی روحانیت مبارز و دانشجویان  دانشگاهیان پرده‌های سیاه استعمار و استبداد را دریدند و چهره کریه دیکتاتوری وابسته شاه را نمایان ساختند.

وی افزود: این حرکت غرور آفرین در سرکوب وحشیانه رژیم دیکتاتوری نه تنها ساکت نگردید بلکه با موج آفرینی عزت‌مندانه و انقلابی در توده‌های ملت رسوخ و در 15 خرداد چهره فراگیر به خود گرفت.

رئیس مجلس تصریح کرد: هر چند 16 آذر و 15 خرداد با دستورات وحشیانه آمریکا به خاک و خون کشیده شد، اما ایالات متحده در غفلت سرکوب‌های شاه دیکتاتور ماند تا در 22 بهمن 57 در حیرت واماندگی سیاسی هوشیار گشت که بسی دیر هنگام بود و خود را در مقابل خشم یکصدای ملت بزرگ ایران ناتوان یافت.

وی گفت: اگر چه چند دهه از حرکت انقلابی دانشجویان در 16 آذر می‌گذرد ولی هیچگاه یاد و خاطره آن رشادت‌ها فراموش نشده و نمی‌شود و هر سال با عظمت بیشتر حرکت آنها مورد ستایش قرار می‌گیرد کما اینکه در روز گذشته دانشگاهیان یاد آن روز را گرامی داشتند.

لاریجانی تصریح کرد: اما 16 آذر صرفا یادآور روزی بزرگ و حماسی نیست بلکه روز گسترش قلمرو بیداری جامعه نسبت به دشمنان ملت و منافع ملی در ظرف زمان است.

رئیس مجلس خاطرنشان ساخت: امروز با وجود اینکه ایران اسلامی از لوث دیکتاتوری وابسته پاک گردیده و نظام جمهوری اسلامی ایران با صلابت، تجربه‌ای ارزنده از مبارزه با امریکا و صهیونیست را در کارنامه خود دارد و نقش پیشتاز در مبارزات آزادیبخش ملت‌ها ایفا می‌کند، اما به همان میزان روش‌های استکباری آمریکا پیچیده‌تر و ابعاد سلطه گری آن متنوع تر شده است.

وی متذکر شد: نباید تردید نمود که در هیچ یک از قلمروهای منافع ملی ایرانیان ایالات متحده از نقش ماجراجویی و سنگ اندازی انصراف نداده است بلکه با حیله ورزی و ظاهرسازی که اقتضاء صحنه بین المللی عصر حاضر است ایده تلخ استعماری خود را در بسته بندی عوام فریبانه و منافقانه ارائه می‌کند که تشخیص آن خبرویت و دقت و فراست بیشتر از گذشته لازم دارد.

وی خاطرنشان کرد: آیا در مسئله هسته‌ای، ایالات متحده کم مزاحمت برای ملت ما ایجاد کرد؟ آیا در جنگ وحشیانه صدام امریکا نقش حامی و مشوق نداشت؟ آیا هواپیمای مسافربری ایران را آمریکا سرنگون نکرد؟ آیا پس از 11 سپتامبر به بهانه مبارزه با تروریسم دندان‌های صلیبی خود را به سوی ملت ایران و مسلمانان تیز نکرد و ملت عراق و افغانستان را به خاک و خون نکشید و این دو کشور مسلمان را اشغال ننمود؟

رئیس مجلس تصریح کرد: البته همه این‌ها به خیال این بود که بعد به سراغ ملت ایران بیاید که دچار قهر الهی گردید.

لاریجانی همچنین یادآور شد: آیا در جنگ 33 روزه در کنار رژیم صهیونیستی با این فرض که حزب الله یکی از ثمرات انقلاب اسلامی است هر چه بمب و سلاح مخرب داشت در مقابل ملت لبنان مصرف نکرد؟ که با مشیت الهی با فضاحت از صحنه خارج شد؟ آیا در جنگ 22 روزه غزه بر ملت مظلوم فلسطین در کنار رژیم صهیونیستی جنایتی بی‌مثال مرتکب نگردید که حتی گلدستون یهودی در گزارش خود حملات آنان را وحشیانه توصیف نمود.

وی ادامه داد: آیا ایالات متحده در همکاری با منافقین و تروریست‌ها برای سرکوب تمامیت ارضی ایران و پایداری جمهوری اسلامی به جان و مال ملت ایران رحم کرد؟ آیا شهدای بزرگ ما مطهری، بهشتی، باهنر، رجایی، شهدای محراب و صدها عزیز دیگر با حمایت آمریکا از دست ملت ایران گرفته نشده‌اند؟ آیا قبل و بعد از انتخابات امریکا و انگلیس به دنبال ماجراجویی برای بر هم زدن آرامش کشور و ضربه به حیثیت ایران و منافع آن نبودند؟

رئیس مجلس شورای اسلامی متذکر شد: چه چیزی باعث شده است که برخی از افراد این سیاهه بلند دشمنی آمریکا را ندیدند و در چند مقطع شعار علیه آمریکا را به شعارهای نابجا بدل نمودند.

رئیس مجلس خاطرنشان کرد: 16 آذر سرزمین روشن بینی نسبت به سرنوشت ملی است نه وادی فسانه؛ وادی غیرت است نه شوره زار حسرت، سیمای عزت است نه درگیری برای ذلت، جنبش هدایت است نه سراشیبی ضلالت.

وی تاکید کرد: دانشجویان عزیز نباید بگذارند عده‌ای سیمای جاودانه ضد استکباری حرکت دانشجویی را از سر غفلت مشوه نمایند و مستمسکی به دست شیادان افکار عمومی نظیر رسانه‌های امریکایی و انگلیسی و یا برخی رسانه‌های منطقه‌ای بدهند.

رئیس مجلس خاطرنشان ساخت: شما دانشجویان وارث مجاهدت‌های بسیار چه در دوران دیکتاتوری شاه، چه در جنگ تحمیلی بوده‌اید که هرگز فراموش نمی‌شود.

وی گفت: 16 آذر امسال هم نشان از جانثاری دانشجویان درگذشته انقلاب داشت و هم برخی اقدامات که نشان از فراموشی از خود و پیشینه خود است و مهمتر نادیده انگاری مو قعیت ایران و منافع ایرانیان.

لاریجانی تاکید کرد : توصیه ما این است که به دور از احساسات و حب و بغض‌ها به صحنه ملی توجه نمایند که سر بلندی 16 آذر در عمق معنای مبارزات ملی ضداستکباری آن بود نه صرفا خروش احساسات در دسته‌بندی‌های داخلی و به همین جهت نمادی ماندگار شد.

کد خبر 996264

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha