۲۳ آذر ۱۳۸۸، ۱۷:۵۱

میربزرگی :

رشد سریعتر ورامین نیارمند بسترسازیهای فرهنگی و امنیتی است

رشد سریعتر ورامین نیارمند بسترسازیهای فرهنگی و امنیتی است

استان تهران - خبرگزاری مهر: سرپرست فرمانداری شهرستان ورامین گفت: بسترهای فرهنگی و امنیتی در این شهرستان باید فراهم شود تا رشد سریعتر منطقه مشاهده شود.

سید محمد میربزرگی در گفتگو با خبرنگار مهر در ورامین افزود: هماهنگی و انسجام میان مسئولان شهرستان برای استفاده بهینه از قابلیت های منطقه، باید در دو بستر شکل بگیرد.

وی تأکید کرد: مهمترین نکته این است که همه فعالیت ها در بستر فرهنگ، آن هم فرهنگ غنی اسلام و شیعه باشد.

این مسئول افزود: هر اقدام عمرانی، آموزشی، پژوهشی، اجرایی، تولیدی و اقتصادی، به طور حتم باید در بستر فرهنگی باشد تا ماندگار شود.

وی بیان کرد: به طور مثال، فرهنگسازی در امر سرمایه گذاری ها باید صورت بگیرد که وظیفه تمام کسانی است که ارتباط مستقیم با مردم دارند و مهمترین آنها روحانیت و شوراهای اسلامی هستند.

رئیس شورای تأمین شهرستان ورامین افزود: بستر دوم، امنیت است که شامل امنیت اجتماعی، اقتصادی، رفاهی، دفاعی و فردی مردم است و مسئولان قضایی و اجرایی شهرستان، باید دست در دست یکدیگر، در جهت افزایش ضریب امنیتی منطقه قدم بردارند.

میربزرگی در پایان تأکید کرد: اگر زیر ساخت های شهرستان ورامین بر اساس دو شاخص و بستر فرهنگی و امنیتی شکل بگیرد، آینده بهتر و بدون دغدغه ای در انتظار مردم منطقه خواهد بود.

کد خبر 996803

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha