پیام‌نما

إِنَّ‌اللَّهَ يَأْمُرُ بِالْعَدْلِ وَالْإِحْسَانِ وَإِيتَاءِ ذِي‌الْقُرْبَىٰ وَ يَنْهَىٰ عَنِ الْفَحْشَاءِ وَالْمُنْكَرِ وَالْبَغْيِ يَعِظُكُمْ لَعَلَّكُمْ تَذَكَّرُونَ * * * به راستی خدا به عدالت و احسان و بخشش به خویشاوندان فرمان می‌دهد و از فحشا و منکر و ستمگری نهی می‌کند. شما را اندرز می‌دهد تا متذکّر [این حقیقت] شوید [که فرمان‌های الهی، ضامن سعادت دنیا و آخرت شماست.] * * * حق به داد و دهش دهد فرمان / نيز انفاق بهر نزديكان

۲۰ آذر ۱۳۸۸، ۱۳:۳۲

صادق‎زاده در گفتگو با مهر:

جوانان نیازی به اردوی برون‎مرزی ندارند / باید حرفه‎ای‎تر شوند

جوانان نیازی به اردوی برون‎مرزی ندارند / باید حرفه‎ای‎تر شوند

سرمربی تیم بسکتبال جوانان با اشاره به برنامه‎های آماده‎سازی در نظر گرفته شده برای این تیم گفت: فعلا اردوی برون‎مرزی جایی در برنامه‎های ما ندارد.

محسن صادق‎زاده که هدایت تیم بسکتبال جوانان را برای حضور در رقابت‎های قهرمانی 2010 آسیا بر عهده دارد، در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: قبل از این که این تیم و بازیکنانش به فکر تمرین در کشوری غیر از ایران باشند باید به درک بالا و لازم برای رویارویی با حریفان آسیایی و آمادگی لازم جهت برگزاری این رقابت‌ها دست یابند.

وی تصریح کرد: مدت زمان زیادی از آغاز اردوهای آماده‎سازی تیم بسکتبال جوانان نمی‎گذرد طوریکه بازیکنانی که این تیم در اختیار دارد از نظر آمادگی ذهنی و جسمی لازم هنوز به آن مرز از حرفه‎ای بودن نرسیده‎اند که بتوانند از برپایی اردوهای برون مرزی به نتیجه ایده‏آلی دست یابند چه بسا تاثیر مخرب هم داشته باشد. پس فعلا باید به تمرین در کشورمان اکتفا می‎کنیم. چراکه برای اردوی برون مرزی باید به جمع بندی کاملی برسیم.

سرمربی تیم بسکتبال جوانان که در حال حاضر تیم‎های باشگاهی لیگ برتر را به عنوان حریفان تدارکاتی برای اردونشینان تیمش انتخاب می‎کند، خاطرنشان کرد: ایران مدافع قهرمانی مسابقات جوانان آسیاست. برای دفاع از این عنوان، اهدافی را در چارچوب مسائل فنی و تاکتیکی در نظر گرفته‎ایم. اما پیش از آن باید درک حضور و تعریف هدف از حضور در مسابقات، در ذهن و روان بازیکنان جا بیفتد. بعد از آن در مورد اردوی برون مرزی تصمیم می‎گیریم.

صادق‎زاده گفت: فعلا روزی سه جلسه تمرین برای هر یک از اردوهای تمرینی تیم بسکتبال جوانان در نظرگرفته‎ایم. فکر می‎کنم تا اسفندماه طبق این شیوه تمرینی بتوانیم به مرز قابل قبولی از آمادگی دست یابیم. بعد از آن در مورد حضور در اردو یا تورنمنت بین‎المللی تصمیم می‏گیریم.

سرمربی تیم بسکتبال جوانان با اشاره به حضور وسلین ماتیچ در اردوهای تمرینی این تیم اظهارداشت: منکر تاثیرات حضور این مربی صربستانی در کنار بازیکنان و اعضای کادرفنی نمی‏شوم. ماتیچ با تجربیات جهانی که دارد می‏تواند کمک بزرگی در پیشبرد اهداف تیم باشد.

کد خبر 997311

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha