پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۲۸ آذر ۱۳۸۸، ۱۲:۳۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تنیس روی میز ایران را خانوادگی می‌کنم/ کاندیدای ریاست می‎شوم

تنیس روی میز ایران را خانوادگی می‌کنم/ کاندیدای ریاست می‎شوم

سرپرست فدراسیون تنیس روی میز با اشاره به برنامه‏های جامعی که برای این رشته در نظر گرفته است، گفت: مهمترین هدف ما این است که خانواده‏ها را به سمت تنیس روی میز ترغیب کنیم.

محمد زارع‎پور اشکذری در گفتگو با خبرنگار مهر، توجه به جنبه‎های همگانی تنیس روی میز را حائز اهمیت عنوان کرد و اظهارداشت: نباید توجه به بعد قهرمانی باعث غفلت از توجه به دیگر بخش‏ها شود. بهتر آن است که نگاه یکسانی به هر دو بعد قهرمانی و همگانی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: توجه همزمان و یکسان به بعد قهرمانی و همگانی ورزش، سیاست سازمان تربیت بدنی است. بر همین اصل باید تنیس روی میز را به سطح خانواده‎ها ببریم تا افراد مستعد از داخل خانواده نیرو و اراده پرداختن به چنین رشته‎ای را به دست آوردند. اینگونه می‎توان به ماندگار ماندن افراد امید داشت.

سرپرست فدراسیون تنیس روی میز که از اوایل آذرماه این مسئولیت را برعهده گرفته است، یادآور شد: البته قبل از هر چیز باید به کارهای عقب‎مانده رسیدگی کنم. باید مجمع سالیانه سال 87 که هنوز برگزار نشده را هر چه زودتر برگزار کنیم. ضمن اینکه تا دیره نشده باید تقویم سال آینده را به تصویب برسانیم که این نیاز به مشورت و نظرخواهی از مسئولان استان‎ها دارد.

زارع‎پور اشکذری با تاکید بر اینکه تمام برنامه‏هایش برای فدراسیون تنیس روی میز را به صورت بلندمدت تنظیم کرده است، یادآور شد: به طور حتم یکی از کاندیداهای ریاست فدراسیون خواهم بود.

وی تصریح کرد: البته برای ادامه کار به تجربه پیشکسوتان تنیس روی میز نیاز دارم، حتی شاهرخ شهنازی که سال‎های زیادی مدیریت این رشته را در کشور عهده‌دار بوده است. به زودی نشستی را با حضور آنها خواهم داشت تا از دیدگاه‎های‌شان مطلع شوم.

سرپرست فدراسیون تنیس روی میز ضمن بیان اینکه موقعیت فعلی این رشته در ایران قابل قبول است، خاطر نشان کرد: شخصا اعتقاد دارم که تنیس روی میز کشورمان خیلی بیشتر از این جای کار دارد. طوریکه می‎توانیم بیشتر از یک نوشاد عالمیان داشته باشیم. فقط باید خوب کار کرد.

کد خبر 1002995

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha