پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۴ بهمن ۱۳۸۸، ۱۶:۵۰

درپاسخ به سوالی عنوان شد:

واکنش مهمانپرست به خبر رخداد مرزی بین ایران و افغانستان/ پیگیری می کنیم

واکنش مهمانپرست به خبر رخداد مرزی بین ایران و افغانستان/ پیگیری می کنیم

سخنگوی وزارت امورخارجه در خصوص ادعای کشته شدن پنج نفر از اتباع افغانی که به طور غیر قانونی وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شده اند، گفت: موضوع هنوز رسما از سوی مراجع افغانی به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران منعکس نشده است.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سخنگوی وزارت امورخارجه در پاسخ به سئوال خبرنگاری در خصوص ادعای کشته شدن پنج نفر از اتباع افغانی که به طور غیر قانونی وارد خاک جمهوری اسلامی ایران شده اند، گفت: موضوع هنوز رسما از سوی مراجع افغانی به وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران منعکس نشده است، همچنین صحت و سقم خبر از مراجع ذیربط جمهوری اسلامی ایران نیز در حال پیگیری است.

رامین مهمانپرست با بیان این مطلب افزود: مرزهای شرقی کشورمان تحت تاثیر ناامنی کشورهای همسایه با تردد قاچاقچیان مواد مخدر، اشرار و ورود غیر قانونی اتباع خارجی روبرو است و نیروهای مرزبانی جمهوری اسلامی ایران ضمن رعایت مقررات و مقابله با تهدیدات، به مسائل انسانی توجه کافی دارند.

میهمانپرست به تمامی اتباع خارجی که قصد سفر به ایران را دارند توصیه کرد تا به طور قانونی عمل کرده و با اخذ روادید وارد خاک ایران شوند و در دام باندهای قاچاقچیان انسان گرفتار نشوند.

کد خبر 1029488

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha