به گزارش خبرگزاري مهر ، درمراسم تجليل از آزادگان ارتش كه رييس ، جانشين وجمعي از مقامات بلند پايه و كاركنان ستاد مشترك ارتش حضور داشتند ، امير سرتيپ عبدالعلي پور شاسب رييس ستاد مشترك در سخناني آزادگان را اسوه هاي صبر و مقاومت خواند واظهار داشت: در حقيقت آزدگان عزيز توانستند با تحمل سخت ترين آزمايش الهي حقانيت خود را به اثبات برسانند و اگر چه دستشان خالي بود و در بند اسارت بودند اما هرگز ايمانشان را از دست ندادند و مردانه ايستادگي نمودند واكنون اين آزادگان سرافراز به عنوان اسطورهاي صبر ، مقاومت و ايمان براي ما و جواناني كه جنگ را لمس نكرده اند، قابل افتخارند.
رييس ستاد مشترك ارتش همچنين تصريح كرد: اگر چه در دوران دفاع مقدس شهيدان والا مقام با بذل جان خود نهال انقلاب را آبياري كرده وشربت شهادت نوشيدند و جانبازان گرانقدر هنوز هم از صدمات و لطمات دوران جنگ تحميلي رنج مي برند، ليكن آزادگان از لحظه اول اسارت با زجر و شكنجه و اهانت دشمن مواجه و همواره مشتاق شهادت بودند و بسياري از اين عزيزان نيز درمدت اسارت به شهادت رسيدند.
سرتيپ پور شاسب در ادامه سخنان خود با اشاره به آمادگي رزمي نيروهاي سه گانه ، ارتش ايران را قدرتمندترين ارتش منطقه معرفي كرد و گفت: امروز ارتش جمهوري اسلامي ايران با تكيه بر تجربيات ارزنده دوران دفاع مقدس و با آمادگي كسب شده در طول دوران سازندگي و با سلاح ها وتجهيزاتي كه اكثرا توسط صنايع داخلي و خود ارتش تهيه شده، يكي از قدرتمندترين ارتش ها در منطقه است و از همه مهمتر ارتشي است كه تحت فرماندهي ولايت فقيه است ومردم كشور همه پشتيبان ارتشند و چنين ارتشي دردنيا منحصر به فرد است.
وي در پايان از جوانان بويژه دانشجويان دعوت كرد ضمن مطالعه تاريخ جنگ تحميلي و مداقه در سرگذشت و خاطرات آزادگان ، بخشي از فعاليتهاي پژوهشي خود را به جنگ تحميلي اختصاص داده و بيش از پيش در اين زمينه مطالعه نمايند.


نظر شما