به گزارش خبرنگار مهر در ایلام، مشکل گرد و غبار در استان ایلام پیشینه ای طولانی دارد و به دلیل هم مرز بودن این استان با کشور عراق بیشترین خطرات متوجه مردم استان ایلام است اما آلودگی تا این حد آن هم در این فصل سال سابقه نداشته است.
خبر گرد و غبار در رسانه های کشور به یک خبر تکراری تبدیل شده است اما معلوم نیست برخی مسئولان چرا از بی تفاوتی نسبت به این موضوع دست بر نمی دارند چرا که اگر برخی مسئولان در خواب غفلت نبودند بعد از گذشت چندین سال آن هم در آستانه بهار چنین اتفاقی تکرار نمی شود.
مردم استان ایلام که از محرومترین استانهای کشور است از مسئولان تقاضا دارند فکری برای حل این موضوع کنند.
کارشناسان معقتدند بارش گرد و غبار در فصل زمستان نشانگر بروز خشکسالی شدید و استمرار این پدیده در کشور است که این امر مسئولیت مسئولان را سنگین تر می نماید.
مدیرکل هواشناسی استان ایلام نیز در این باره گفت: بر اساس پیش بینی کارشناسان هواشناسی پدیده گرد و غبار استان ایلام را در برگرفته است و حداقل تا پایان امروز ادامه دارد.
غلامرضا حسنی غربا افزود: بر اساس اعلام کارشناسان هواشناسی ایلام این توده گرد و غبار از مناطق عراق و سوریه نشات گرفته و در حال انتقال به مناطق غرب و جنوب غربی کشور است.
از مسئولان کشور انتظار می رود قبل از آنکه اثرات زیانبار این پدیده هزینه های جدیدی بر کشور تحمیل کند تدبیری اساسی برای حل این موضوع بکنند.
استانهای غربی کشور از شامگاه گذشته با پدیده گرد و غبار ناشی از کشورهای همجوار مواجه هستند و به گفته کارشناسان این روند تا چند روز آینده ادامه خواهد داشت.


نظر شما