پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ فروردین ۱۳۸۹، ۱۲:۵۷

قیداری در گفتگو با مهر:

"همت و کار مضاعف" اصل تاثیرگذار و اساسی در توسعه کشور است

"همت و کار مضاعف" اصل تاثیرگذار و اساسی در توسعه کشور است

زنجان - خبرگزاری مهر: نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس نامگذاری سال 89 را کاری هوشمندانه و مدبرانه دانست و تاکید کرد: سال 89 در زمینه تحول و توسعه کشور یک نقطه عطف محسوب خواهد شد و همت مضاعف و کار مضاعف اصل تاثیرگذار و اساسی در این زمینه است.

سعدالله نصیری قیداری در گفتگو با خبرنگار مهر در زنجان با تبریک سال جدید افزود: اجرای طرح هدفمند کردن یارانه ها در کنار اسناد بالادستی همچنین اصل 44 و چشم انداز 20 ساله و آغاز برنامه پنج ساله و مشخص شدن نقشه راه علمی کشور در این مقطع از زمان صورت می گیرد که نیازمند همت مضاعف و  کار مضاعف همه آحاد و بخشهای جامعه است.
 
وی با تاکید بر اینکه برای تحقق شعار بسیار ارزشمند مقام معظم رهبری، به اعتقاد و عزمی راسخ نیاز است، افزود: پیام مقام معظم رهبری، بسیار رسا و دلنشین و عمل به آن در این برهه حساس، امری ضروری و اجتناب ناپذیر است.
 
نصیری قیداری ادامه داد: "همت مضاعف و کار مضاعف" لازمه توسعه و تعالی ایران اسلامی است تا بتوان میزان رضایتمندی ملت ایران را به نحو مطلوب و مناسب، فراهم کرد.
 
نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی گفت: در سایه تحقق اهداف شعار سال جدید ایران اسلامی بیش از پیش به قله های عزت و افتخار در عرصه هایی دست خواهد یافت و این امر نیازمند تلاش و تعامل همه بخش های جامعه است.

نصیری قیداری افزود: در شرایط خاص اقتصادی حاکم بر جهان و ایران، عامل موثر و مهم در ارتقا شاخص های اقتصادی و توسعه، کار و تلاش مضاعف است.
 
وی با بیان اینکه نامگذاری هایی که هر سال از سوی مقام رهبری صورت می گیرد مختص زمان خاص نیست، افزود: هرکدام از این نامگذاری ها، برگ زرینی از کتاب مملکت داری و اداره امور کشور است و شعارهایی چون "اتحاد ملی و انسجام اسلامی، اصلاح الگوی مصرف، کار و همت مضاعف" باید همواره مد نظر مسئولان و مردم باشد و این نامگذاریها مقطعی نبوده و هرکدام مکمل همدیگر بوده است.
 
نصیری قیداری افزود: اجرای شعارها در یک بازه زمانی یک ساله قابل قبول است ولی باید این روند در سالهای آینده نیز مورد توجه قرار بگیرد.
کد خبر 1054910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha