پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۹ شهریور ۱۳۸۳، ۱۳:۱۲

رييس كانون كاردانهاي فني ساختمان استان تهران

كنترل اقتصاد مسكن در گروي ميزان عرضه و تقاضا ي آن است

در حال حاضر سهم دولت در توليد مسكن كمتر از پنج درصد است.

رييس كانون كاردانهاي فني ساختمان استان تهران با بيان اين مطلب افزود:  با اعمال سياستگذاري هاي اصولي و كنترل اقتصاد مسكن مي توان بخش عمده اي از مشكلات اين بخش را حل كرد .
مهدي موذن گفت: صنعت ساختمان در كشوراز  بخش هاي مختلفي مانند زمين شناسي و مكانيك ، طراحي و محاسبات ، اجرا و نظارت تشكيل شده كه در اين ميان نحوه توليد مصالح  و حفظ استانداردهاي توليد از جايگاه ويژه اي برخوردار است .
مهدي موذن با بيان اينكه در حال حاضر نقش دولت در توليد مسكن در كشور كمتر از پنج درصد است افزود: با اين وجود وزارت مسكن و شهرسازي در بخش هاي طراحي و محاسبات و اجرا و نظارت بر ساخت و ساز تنها مي تواند نظارت عاليه داشته و با سياستگذاريهاي خاصي مانع از ايجاد مشكلاتي شود كه هم اكنون بسياري از ساختمانها با ان مواجه هستند .
رييس كانون كاردانهاي فني ساختمان استان تهران به وجود بيش از هفت ميليون واحد مسكوني غير تعاوني كه تحت عنوان ( بافت هاي فرسود ) در كشور ناميده مي شود اشاره كرد و گفت : اين امر به دليل عدم سياستگذاري اصولي و منطقي براي  نظارت بر نحوه ساخت و ساز صورت گرفته است .
 موذن يادآ ور شد كه تجربه گذشته نشان داده است  كه دستگاهها و سازمانهاي كه وظيفه نظارتي در اين بخش را داشته اند تا كنون توفيق كامل در اين زمينه را نداشته و از سوي ديگر بيشتر توليد ات مصالح ساختماني غير استاندارد بوده و در اين زمينه متولي و دستگاه كنترل كننده مشخصي وجود ندارد .
وي در ادامه به نحوه استفاده از كاردانهاي فني ساختمان ( فوق ديپلم هاي ساختمان ) در بخش هاي مختلف اين صنعت اشاره كرد و اظهار داشت : عدم انجام اين امرتا كنون  ضايعات فراواني بر پيكره اين صنعت وارد كرده و چنانچه اين روند تداوم نداشته باشد ، در آينده مشكلات بيشتري بريا صنعت ساختماتن ايجاد خواهد شد 
موذن تصريح كرد: عليرغم نظرات مثبت و ارزشمند وزير محترم مسكن و شهرسازي براي  استفاده موثر كاردانهاي فني ساختمان در بخش هاي مختلف اين صنعت بويژه در بخش اجزاء متاسفانه  شاهدهستيم بدنه  كارشناسي اين وزارتخانه در تدوين آيين نامه ها هنوز گرفتار " تعارضات " و تعارفات"  است
رييس كانون كاردانهاي فني ساختمان استان تهران گفت: يعني آنان با انجام اين امر مانع از حضور دهها هزار نفر كاردان فني ساختمان در پروژه هاي  اجرايي مي شوند .
وي كاردان ها را  نيروهاي با تجربه و ارزشمند ساخت و ساز بر شمرد و تاكيد كرد: با جدي گرفتن حضور كاردان ها در كارگاههاي ساختماني و تغييرات  لازم در شيوه نظارت بر نحوه ساخت و سازمي توان تحولات جدي و اساسي در صنعت ساختمان سازي بوجود آورد .

کد خبر 107926

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha